صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس کل دادگستری استان مرکزی: رفع مشکلات حوزه کارشناسی در گرو تعامل خوب و سازنده با مجموعه‌ی قضایی خواهد بود

۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱:۳۸
کد خبر: ۴۷۴۱۷۰۳
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس کل دادگستری استان مرکزی بر این موضوع که کاهش و رفع مشکلات حوزه کارشناسی در گرو تعامل خوب و سازنده با مجموعه‌ی قضایی خواهد بود تاکید کرد.

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی در دیدار با رئیس و هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مرکز کارشناسان قوه قضاییه در استان مرکزی که به مناسبت روز کارشناس برگزار شد، ضمن گرامیداشت این روز، اظهار کرد: کارشناسان متعهد و متخصص، بازوان توانمند قوه قضاییه محسوب می‌شوند.

وی افزود: بی شک صدور آراء در محاکم قضایی با بهره مندی از علم قاضی، مستندات قانونی و نظریه‌های کارشناسی قوام و اتقان یافته و برای یک کارشناس صدور نظر منصفانه و محققانه و برقراری عدالت در مسیر دادرسی حائز اهمیت بوده و در واقع احقاق حق، یک کارشناس دادگستری را بیشتر به رسالت حرفه‌ای خود نزدیک می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تأکید بر این موضوع که کاهش و رفع مشکلات حوزه کارشناسی در گرو تعامل خوب و سازنده با مجموعه‌ی قضایی خواهد بود، اظهار کرد: تشکیل کارگروه ۳ نفره متشکل از نمایندگان دادگستری، کانون کارشناسان رسمی و مرکز کارشناسان قوه قضاییه در استان به صورت منظم و هدفمند و طرح آسیب‌ها و مسائل موجود در این کارگروه و همفکری جهت رسیدن به راهکار‌های مشخص و مشترک، می‌تواند به کاهش مشکلات این حوزه سرعت بخشد.

وی افزود: از اعضای هیئت مدیره کانون و مرکز کارشناسان می‌خواهم که علاوه بر تشکیل منظم و مستمر این کارگروه، برای بیان معضلات و مشکلاتی که می‌توان با استفاده از ظرفیت دستگاه قضا و با کمک مدیران و قضات، آن‌ها را کاهش داد با وی مکاتبه داشته باشند تا دستورات لازم صادر شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی بیان کرد: دادگستری همواره حامی و پشتیبان کارشناس متعهد و متخصص است. ارتقاء نظارت مستمر، آموزش‌های مبتنی بر تجهیزات هوشمند و فناورانه، تقویت نظم و انسجام کارشناسی‌های پرونده‌های قضایی، توقع و انتظار دستگاه قضایی از کارشناسان دادگستری خواهد بود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *