صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

فردا سرنشینان جدید ایستگاه فضایی اعزام می‌شوند! +تصاویر

۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۲:۰۵
کد خبر: ۴۷۲۴۲۵
به دنبال پایان یافتن مرحله آزمایش‌های مختلف فنی موشک سایوز اف.گ طبق یک رسم قدیمی این موشک ساختمان مونتاژ را سحرگاهان و قبل از طلوع آفتاب به مقصد میدان پرتاب ترک گفتند.

به گزارش گروه فضای مجازی، به دنبال پایان یافتن مرحله آزمایش‌های مختلف فنی موشک سایوز اف.گ و پیکره‌بندی ناو کیهانی سایوز ام.اس-11 با این موشک در بایکونور، طبق یک رسم قدیمی این موشک و محموله آن ساختمان مونتاژ را سحرگاهان و قبل از طلوع آفتاب به مقصد میدان پرتاب ترک گفتند.

پرتاب ناو کیهانی سایوز ام.اس-11 بوسیله موشک سایوزاف-گ برای 3 دسامبر از سکوی شماره 1 پایگاه فضایی بایکونور یعنی همان محلی که در 12 آوریل 1961 یوری گاگارین نخستین فضانورد جهان را راهی مدار زمین کرد برنامه‌ریزی شده است.

سرنشینان این سفینه عبارت از اولگ کانوننکو کیهان نورد با سابقه روسکاسموس که سه ماموریت فضایی دیگر را در پرونده دارد، دیوید سنت ژاک فضانورد سازمان فضایی کانادا و مک کلاین فضانورد ناسا. هر دو همراه کانوننکو در سفر به فضا بی‌تجربه اند. این گروه را فضانورد روسکاسموس الکساندر اسکورتسوف، فضانورد سازمان فضایی اروپا لوکا پارمیتانو و فضانورد ناسا اندرو مورگان پشتیبانی می‌کنند تا اگر به هر دلیل تا زمان پرتاب برای آنها اتفاقی رخ داد جایگزین شوند و خللی در انجام ماموریت پیش نیاید.

در ابتدا قرار بود سایوز ام.اس-11 در 20 دسامبر 2018 راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شود اما حادثه نقص موشک سایوز در 11 اکتبر باعث گردید تاریخ پرتاب جلو بیفتد. قرار است کانوننکو، دیوید سنت ژاک و آن مک کلاین تا 25 ژوئن در ایستگاه فضایی بین المللی فعالیت داشته باشند.

بر اساس برنامه پیش بینی شده سازمان فضایی روسیه، سرگئی پروکوپیف، الکساندر گرست و سرنا آونیون چنسلر، ساکنان فعلی ایستگاه روز 20 دسامبر به زمین بازخواهند گشت اما قبل از آن، کانوننکو و پروکوپیف باید طی یک راهپیمایی فضایی محل سوراخ ایجاد شده در سایوز را از منظر بیرونی این سفینه بررسی کنند تا کارشناسان بتوانند دلایل لازم برای این سوراخ شدن را به دست آورند.

 

منبع: ایسنا



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *