صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

نبود نظارت بر توزیع عامل ایجاد مرغ چند نرخی است

۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۹:۵۶
کد خبر: ۷۱۲۷۳۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
با توجه به تولید ۷ هزار ۲۰۰ تن مرغ در روز کمبودی در بازار وجود ندارد، اما به دلیل مشکلات و عدم نظارت بر عرضه با مرغ چند نرخی مواجه هستیم.
حبیب اسداله نژاد در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به افزایش مرغ اظهار کرد: واحد‌های مرغداری حلقه واسط بین واحد‌های مرغ مادر و بازار مصرف هستند، به هر میزان که جوجه تولید شود وارد واحد‌های مرغداری می‌شود و در چارچوب تعریف شده عرضه می‌شود.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی تصریح کرد: با توجه به سهمیه بندی دولت برای تامین نهاده‌های دامی با نرخ مصوب ۴۲۰۰ تومان، واحد‌های مرغداری مکلف به فروش تولیدات خود بر اساس نرخ مصوب و یا حداکثر هزار تومان بیشتر از نرخ اعلامی هستند.
وی افزود: سیستم توزیع مرغ در سطح کشور، به دلیل نبود نظارت با انحرافات فراوانی وجود دارد و با وجود نظارت فراوان برای واحد‌های تولید مرغ، نظارتی برای نحوه توزیع آن وجود ندارد.

اسداله نژاد ادامه داد: با توجه به تولید ۷ هزار ۲۰۰ تن مرغ در روز کمبودی در بازار وجود ندارد، اما به دلیل مشکلات و عدم نظارت بر عرضه با مرغ چند نرخی مواجه هستیم.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی تصریح کرد: با توجه به اینکه قیمت مرغ در واحد‌های تولیدی بین ۱۵۵۰۰ تا ۱۶ هزار تومان به واحد‌های کشتارمرغ عرضه می‌شود در صورت نظارت صحیح بر بازار توزیع، قیمت مرغ از ۲۳ هزار تومان فراتر نخواهد رفت.

وی افزود: نرخ خرید مرغ از واحد‌های تولیدی با توجه به افزایش سایر عوامل تولید نیازمند اصلاح و رسیدن به ۱۷ هزار تومان است و در صورت اعمال نرخ جدید هم قیمت مرغ کمتر از ۲۵ هزار تومان است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *