صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

شروع مرحله سوم کمک مؤمنانه بسیج با آغاز هفته وحدت| تعیین بانک اطلاعاتی دقیق برای کمک به نیازمندان

۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵:۱۲
کد خبر: ۶۷۰۳۸۳
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه از آغاز هفته وحدت شروع شده و تا پایان سال جاری با تفاوت‌هایی نسبت به مراحل قبل ادامه دارد.
- سردار محمد زهرایی امروز در یک برنامۀ زندۀ تلویزیونی ضمن تشریح مرحله جدید کمک مؤمنانه، گفت: مرحله اول و دوم نهضت کمک مؤمنانه حماسه‌ای توسط مردم و فرزندان این ملت عزیز در پایگاه‌های مقاومت خواهر و برادر و گروه‌های جهادی بسیج و همه آن‌هایی که دل در گرو انقلاب در کمک به نیازمندان و محرومین و مستضعفین به ویژه آسیب دیدگان از ویروس منحوس کرونا دارند، خلق و برگ زرینی شد و شاهد و مثالش هم تأیید و تحسین حضرت آقا از این نهضت کمک مؤمنانه بود.

وی افزود: مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه از آغاز هفته وحدت شروع شده و تا پایان سال جاری با تفاوت‌هایی مثل دنبال کردن موارد عمیق‌تری در بحث اشغال پایدار برای نیازمندان و محرومین، درمان نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا، مسکن محرومین، آزادسازی زندانیان غیر عمد، سبد‌های حمایتی در قالب بسته معیشتی و بهداشتی نسبت به مراحل قبل ادامه دارد.

زهرایی تأکید کرد: ۱۰ میلیون و ۱۰۰ هزار بسته معیشتی به ارزش ریالی معادل ۳۰۰ هزار تومان در اختیار نیازمندان قرار گرفت، پنج میلیون و ۳۰۰ هزار بسته بهداشتی بین مردم توزیع شد، ۱۴ هزار جهیزیه، ۲۱ میلیون و ۳۰۰ هزار غذای گرم، ۱۳۲ هزار و ۷۰۰ دست البسه و کفش، ۲۷۴ هزار قلم اقلام مورد نیاز هم داشتیم که در این بسته‌ها نبود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: ۴۹ هزار و ۸۰۰ رأس دام سبک و سنگین، ۹۷۵ هزار بسته مرغ منجمد، ۶۶۸ هزار بسته لوازم‌التحریر و کمک‌های نقدی مردم را تحت عنوان کارت هدیه به نیازمندان داشته است، سرجمع ۴۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است که سر جمع مراحل اول و دوم بوده است که تا پایان ماه صفر به پایان رسید.

وی ادامه داد: ویزیت رایگان، خدمات پزشکی در مرحله اول داشتیم، ولی درمان بیماران کرونایی را کمتر داشتیم و درمانگاه‌های بسیج و سپاه در این مرحله به کمک می‌آیند، ۵۴ هزار پایگاه مقاومت خواهر و برادر به عنوان یگان عمل کننده و دیدبان شناسایی نیازمندان و خیرین و جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی، پای کار می‌آیند.

زهرایی افزود: ۲۴ هزار گروه جهادی بالغ بر ۶۰۰ هزار جهادگر عزیز ما در این مرحله تا پایان سال کمک می‌کنند و علاوه بر ویزیت رایگان، غربالگری، شناسایی، بیماریابی و معرفی بیماران به مراکز درمان را در برنامه داریم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: برای اشتغال هم به کمک نهاد‌های انقلابی از جمله ستاد اجرایی فرمان امام راحل، کمیته امداد، بنیاد مستضعفان و آستان قدس رضوی هم از منابع تسهیلاتی مشترک استفاده می‌شود، هم شبکه عظیم نیروی انسانی بسیج برای توانمند سازی و آموزش عزیزان استفاده می‌شود تا در زنجیره عرضه اشتغال پایداری برای نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا داشته باشیم.

زهرایی اظهار داشت: ازدواج آسان و جهیزیه هم با یک جهشی انجام می‌شود ما تا پایان سال در چندین مناسبت مثل هفته وحدت، هفته بسیج، شهادت حاج قاسم، دهه مبارک فجر و سال جدید میلادی را داریم و برای هر مناسبت توزیع کمک مؤمنانه داریم با کمک نهاد‌های انقلابی و دستگاه‌های اجرایی در سراسر کشور این اقدامات را تعریف کردیم و بانک اطلاعاتی دقیقی توسط سرمایه‌های انسانی بسیج در سراسر کشور برای کمک به نیازمندان تعریف شده است تا این خدمات را ارائه دهند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *