صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

طرز تهیه کرفس پلو با گوشت چرخ‌کرده

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۴۴۸۰۰
طرز تهیه کرفس پلو که یکی از غذا‌های محلی ایران است بی شباهت به خورشت کرفس نیست و در مواد اولیه مشترک هستند.

- عصر ایران نوشت: کرفس پلو یکی از غذاهای محلی ایران است که طرز تهیه و مواد اولیه آن با خورشت کرفس چندان تفاوتی ندارد.

  • برنج: ۴ پیمانه
  • کرفس پاک کرده: ۴۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر لیــمو عمانی: ۱ قاشق مرباخوری
  • کره محلی: ۵۰ گرم
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آن‌ها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می‌نماییم. گوشت‌ها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت می‌دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه‌ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می‌دهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش می‌نماییم.

از کرفس و گوشت لابه‌لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می‌پاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می‌کنیم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *