صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

توییتر حساب‎های تبلیغاتی علیه ایران و قطر را حذف کرد

۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹:۲۱
کد خبر: ۶۳۵۵۰۹
سخنگوی توییتر با انتشار بیانیه‌ای از شناسایی و مسدود کردن شبکه‌ای از کمپین تبلیغات در غرب آسیا خبر داد.

شبکه اجتماعی «توییتر»، ۱۶ حساب کاربری مرتبط با کمپین‌های تبلیغاتی در غرب آسیا را به حالت تعلیق درآورد.

به گزارش «دیلی بیست»، این رسانه اجتماعی با انتشار بیانیه‌ای ضمن تایید خبر مذکور، علت تعلیق این حساب‌های کاربری را نقض رویکرد توییتر اعلام کرد.

در بیانیه سخنگوی توییتر آمده است «ما تلاش می‌کنیم با استفاده از فناوری، بررسی‌های انسانی و مشارکت با محققان و دیگر سازمان‌های مستقلی که در زمینه موضوعات مشابه فعالیت می‌کنند، دستکاری‌های انجام شده بر روی پلتفرم خود را شناسایی کرده و اقدام‌های لازم را انجام دهیم.»
این بیانیه می‎گوید «براساس استانداردها، ما در صورت داشتن شواهد مستدل در مورد هرگونه فعالیت در زمینه عملیات اطلاعاتی با پشتوانه یک دولت خاص، حساب‌های کاربری مذکور را پس از بررسی‌های دقیق بسته و در بایگانی قرار می‌دهیم.»

براساس بررسی‌های انجام شده توسط «دیلی بیست»، ۱۶ حساب تعلیق شده توسط توییتر بخشی از شبکه ۱۹ عضوی متعلق به شخصیت‌های جعلی است که در سال گذشته، ۹۰ مقاله را در ۴۶ نشریه مختلف منتشر کرده اند.

«دیلی بیست» همچنین نوشت «این مقاله‌ها عمدتا در مورد تحسین امارات به دلیل اعمال فشار بر قطر و ترکیه با هدف اتخاذ مواضع سختگیرانه‌تر علیه ایران، بودند.»

بررسی مذکور نشان می‌دهد مقاله‌های مورد اشاره عمدتا در «واشنگتن اگزمینر»، «ریل کلیر مارکتز»، «امریکن تینکر» و «نشنال اینترست» منتشر شده بودند.
 
نویسندگان این مقاله‌ها برای اثبات اعتبار خود از عناوین جعلی تحصیلی و کاری استفاده می‌کردند؛ برخی از این نویسندگان مدعی بودند روزنامه نگار هستند و برخی دیگر خود را با عنوان تحلیلگر ارشد روابط بین الملل معرفی می‌کردند.

این افراد با دستکاری تصاویر پروفایل دیگران، از این تصاویر جعلی برای معرفی خود و جلوگیری از شناسایی از طریق جست و جوی معکوس تصویر استفاده و کار یکدیگر را تقویت می‌کردند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *