صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

طرز تهیه «حلیم شیر اصفهانی» در ۱۳ مرحله

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱:۵۵
کد خبر: ۶۱۹۹۱۸
حلیم شیر اصفهانی از معروف‌ترین نوع حلیم است که بعلت دارا بودن انرژی و ارزشی غذایی بالا در ماه رمضان برای وعده افطاری و سحری بسیار پیشنهاد می‌شود.

- حلیم شیر اصفهانی از معروف‌ترین نوع حلیم است که بعلت دارا بودن انرژی و ارزشی غذایی بالا در ماه رمضان برای وعده افطاری و سحری بسیار پیشنهاد می‌شود. حلیم یک منبع عالی پروتئین بوده و از غذا‌هایی است که دیر هضم می‌شود به همین علت مصرف آن در صبح باعث میشود تا مدت‌ها احساس گرسنگی نکنید.

مواد مورد نیاز برای پخت حلیم شیر اصفهانی

شیر ۲ لیتر
پیاز ۱ عدد
شکر به میزان لازم
پودر دارچین  به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کره آب کرده به میزان لازم
گندم پوست کنده، خیسانده  ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی با استخوان ۵۰۰ گرم

دستور پخت حلیم شیر اصفهانی


برچسب ها: پخت غذا آشپزی حلیم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *