صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

نتایج نهایی انتخابات در سرزمین‌های اشغالی و ادامه بحران تشکیل کابینه

۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳:۱۸
کد خبر: ۶۰۳۱۱۷
نتایج نهایی انتخابات سوم در سرزمین‌های اشغالی، ادامه بحران تشکیل کابینه و گمانه‌زنی درباره انتخابات چهارم را تقویت می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل ؛ کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی، جدیدترین نتایج انتخابات روز ۲ مارس (۱۲ اسفند) در سرزمین‌های اشغالی را منتشر کرد.

بر اساس گزارش کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی، حزب لیکود با کسب ۲۹.۴۸ درصد آرا، ۳۶ کرسی و حزب آبی و سفید با کسب ۲۶.۵۹ درصد آرا، ۳۳ کرسی کنست را از آن خود کرده اند.

لیست مشترک اعراب نیز با کسب ۱۲.۶۱ درصد آرا، ۱۵ کرسی، شاس با کسب ۷.۷ درصد ۹ کرسی و اسرائیل بیتنا به ریاست «آویگدور لیبرمن» با کسب ۵.۷۴ درصد آرا ۷ کرسی کنست را به خود اختصاص داده اند.

بر این اساس، احزاب راستگرای رژیم صهیونیستی نزدیک به حزب لیکود ۵۸ کرسی را از آن خود کردند؛ ضمن این که احزاب چپگرا و مرکزی نزدیک به حزب آبی و سفید ۵۵ کرسی کنست را به دست آورده اند.

نتایج به دست آمده نشان می‌ دهد که هیچ یک از احزاب موفق به کسب اکثریت ۶۱ کرسی کنست نشده اند.

بار دیگر تشکیل کابینه منوط به ائتلاف حزب اسرئیل بیتنا به یکی از ۲ طرف خواهد بود و با توجه به خودداری لیبرمن برای این ائتلاف به نظر می‌رسد که بحران تشکیل کابینه در سرزمین‌های اشغالی همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید:

بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان نیز برگزاری انتخابات چهارم در سرزمین‌های اشغالی را پیش بنیی کرده اند که نتایج انتخابات سوم نیز این پیش بینی را تقویت می‌کند.

سومین انتخابات در اراضی اشغالی در کمتر از یک سال، روز دوشنبه ۲ مارس (۱۲ اسفند) برگزار شد و حدود ۶ میلیون و چهارصد هزار نفر واجد شرکت در این انتخابات بودند.

برخی از گزارش‌ها از این حکایت دارد که «روون ریولین»، رئیس رژیم صهیونیستی، قصد دارد با توجه به نتایج کسب شده، فردی را مامور تشکیل کابینه جدید نکند و گزینه فرصت ۲۱ روزه به کنست را برای معرفی نخست وزیر بررسی می‌کند.

نتایج انتخابات سراسری سوم در اراضی اشغالی علاوه بر گزینه مطرح شده مذکور می‌تواند در دو سناریوی دیگر نیز پیگیری شود. نخست؛ انحلال کنست برای چندمین بار و برگزاری انتخابات برای چهارمین بار و دو؛ تشکیل کابینه با آویگدور لیبرمن توسط «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم.

سناریوی نخست که به دلیل مشکلات فنی و مالی رژیم صهیونیستی در کوتاه مدت امکان پذیر نیست، اما در صورت اجرا شدن، نتانیاهو به عنوان نخست وزیر موقت در قدرت خواهد ماند و همزمان در دادگاه حاضر خواهد شد. سناریو دوم نیز با توجه به گستردگی اختلافات داخلی لیبرمن و نتانیاهو بعید به نظر می‌رسد. ضمن این که پیشنهاد ریولین نیز تجربه شکست خورده‌ ای پس از انتخابات پارلمانی ماه سپتامبر است.

رژیم صهیونیستی در یک سال گذشته با بحران سیاسی مواجه است که در پی شکست‌ های متعدد انتخابات پارلمانی برای تشکیل کابینه رقم خورده است.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *