صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حذف زبان انگلیسی مدارس ظلمی علیه دانش آموزان

۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۵۵۸۲۵۰
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: تدریس انحصاری زبان انگلیسی در مدارس را نمی‌پذیریم؛ باید شرایط آموزشی زبان‌های خارجی به گونه‌ای مهیا شود که دانش آموز بر حسب علاقه خود اقدام به انتخاب و یادگیری زبان خارجی کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، قاسم احمدی لاشکی درباره انحصاری نشدن تدریس زبان انگلیسی در مدارس گفت: آموزش زبان‌های خارجی در مدارس فقط به تدریس زبان انگلیسی انحصاری نکنید؛ آموزش زبان‌های دیگر از جمله فرانسه، اسپانیایی و آلمانی و دیگر زبان‌ها را به اختیار دانش آموزان بگذارید و زمینه یادگیری این زبان‌ها را در مدارس و مراکز آموزشی فراهم کنید تا اگر دانش آموزانی علاقمند به یادگیری دیگر زبان‌ها هستند بتوانند از آموزش‌های لازم برای یادگیری دیگر زبان‌ها بهره‌مند شوند.

 

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی، افزود: شخصا با حذف زبان انگلیسی مخالف هستم و ضرورتی برای حذف این درس در مدارس نمی‌بینم، انحصاری نبودن تدریس زبان انگلیسی را می‌پذیریم، اما اگر بخواهیم این زبان را کاملا حذف کنیم منطقی به نظر نمی‌رسد؛ باید شرایط آموزشی زبان‌های خارجی دیگر در مدارس برای دانش آموزان مهیا گردد.

بی اطلاعی آموزش و پرورش از طرح انحصاری بودن زبان انگلیسی

احمدی لاشکی در مورد نقش آموزش و پرورش در تصمیم گیری و ارائه این طرح گفت: طرح انحصاری بودن زبان انگلیسی در کمیسیون آموزش و پژوهش‌های مجلس عنوان شده است، بعید می‌دانم با آموزش و پرورش در مورد آن بحث و گفتگویی صورت گرفته باشد؛ به احتمال زیاد آموزش و پرورش هم با این طرح موافقت نکنند.

حذف زبان انگلیسی مدارس ظلمی علیه دانش آموزان

وی در ادامه یادآور شد: آموزش درس زبان انگلیسی و دیگر زبان‌ها در مراکز آموزشی آزاد بسیار زیاد شده است؛ انحصاری شدن زبان انگلیسی در مدارس به نوعی ظلم در حق برخی از دانش آموزان است که علاقمند به یادگیری زبان‌های د یگر هستند.

حذف زبان انگلیسی برابرست با بی عدالتی در سیستم آموزشی

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: حذف درس زبان انگلیسی در مدارس و فرستادن دانش آموزان به سوی آموزشگاه‌های آزاد نوعی بی‌عدالتی در سیستم آموزشی کشور است؛ در این میان دانش آموزانی که از لحاظ مالی در شرایط بهتری قرار دارند می‌تواند این درس را از طریق آموزشگاه‌های آزاد بیاموزند، حذف این درس بی عدالتی در حق آن دسته از دانش آموزانی است که توانایی شرکت در این کلاس‌ها را ندارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *