صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بستنی، خوشمزهِ پرکالری

۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳:۲۴
کد خبر: ۵۱۳۰۸۳
محمد حسن انتظاری گفت: به ازای یک لیوان کوچک بستنی باید یک تا یک و نیم ساعت پیاده‌روی کنید.

به گزارش گروه فضای مجازی ، رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می‌گوید به ازای یک لیوان کوچک بستنی باید یک تا یک و نیم ساعت پیاده‌روی کنید.

محمد حسن انتظاری با اشاره به اینکه بستنی ماده غذایی مضری نیست، اظهار کرد: برای اینکه بستنی خوشمزه‌تر شود، شکر بیشتری به آن اضافه می‌کنند. همچنین عده‌ای که قصد دارند، بستنی پر چرب‌تر شود از روغن پالم استفاده می‌کنند و کمی رنگ و طعم دهنده به آن اضافه می‌کنند.


وی با بیان اینکه به صورت کلی به دلیل اینکه اساس بستنی از شیر تولید می‌شود، ماده غذایی خوبی است و اگر مردم می‌خواهند بستنی مصرف کنند بیشتر از بستنی‌های ساده‌ای که در آن چربی و رنگ کمتری دارد استفاده کنند، اضافه کرد: مردم چندان تمایلی به خوردن بستنی‌های ساده ندارند، در این صورت بیشتر از بستنی‌هایی با طعم‌های کاکائویی، هل یا وانیلی استفاده کنند و کمتر به دنبال مصرف بستنی‌هایی مانند مگنوم و سنتی باشند.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه زیاده روی در مصرف بستنی به دلیل قند و چربی بالایی که دارد می‌تواند افراد را در معرض چاقی یا رنگ‌های آن در معرض حساسیت قرار دهد، خاطرنشان کرد: بهترین نوع بستنی، بستنی‌های ساده است که توصیه می‌شود هفته‌ای دو الی سه بار مصرف شود.
انتظاری ادامه داد: بستنی در افرادی که چاق هستند یا فشار خون آن‌ها بالا است و همچنین افرادی که دیابت دارند، باید با احتیاط مصرف شود. زیرا در تمام بستنی‌ها از شکر استفاده می‌شود و به دلیل اینکه بستنی خوشمزه‌تر از شیر و ماست است، مردم تمایل بیشتری به بستنی به عنوان لبنیات دارند.
وی با بیان اینکه اضافه کردن شکر و طعم دهنده برای این افراد مفید نیست، اما افراد عادی می‌توانند هفته‌ای دو الی سه بار از لیوان بستنی‌های کوچک و نه سنتی‌های بزرگ استفاده کنند، اضافه کرد: قسمت اعظمی از رنگ‌هایی که به عنوان رنگ میوه از آن استفاده می‌شود در واقع خود میوه نیستند و در برخی‌ها ممکن است حساسیت ایجاد کند و می‌تواند در افرادی که مبتلا به کبد چرب یا بیماری کلیوی هستند مشکل حادتری ایجاد کند.

انتظاری ادامه داد: اگر قرار باشد انتخاب بین شیر، ماست و بستنی باشد مسلما شیر و ماست انتخاب بهتراست، اما اگر قرار باشد انتخاب میان چیپس، پفک و شکلات‌ها باشند، بستنی از آن‌ها بهتر است و به صورت کلی یک ماده‌ای است که نه می‌توانیم بگوییم خوب است و هر روز و هر دفعه مصرف کنیم و نه آنقدر بد که مانند چیپس و پفک اصلا مصرف نکنیم و هفته‌ای دو یا سه بار خوب است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *