صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

اگر محتاج از محتاج چیزی بخواهد ضرر در ضرر است

۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۸۱۰۷۹
آیت الله جوادی آملی: امام سجاد (ع) نیز در صحیفه می‌فرماید اگر محتاج از محتاج چیزی بخواهد ضرر در ضرر است، چون خداوند از هر کسی بهتر می‌تواند نیاز‌ها و خواسته‌های انسان را تامین کند، هیچ کس به اندازه خداوند به انسان نزدیک نیست و از مشکلات او آگاهی ندارد، اما این نکته باور می‌خواهد، باید این روحیه، ایمان و باور در ما باشد که خداوند بیش و پیش از هر کسی ما را تامین می‌کند؛ «وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ إِلاَّ عَلَی اللَّهِ رِزْقُها».

به گزارش  گروه فرهنگی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اسراء نمایندگان طلاب شهر‌های مختلف استان مازندران با  آیت الله جوادی آملی دیدار کردند.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار بیان داشت: بالاخره یک روز بساط آسمان و زمین جمع خواهد شد، اما طبق بیان قرآن، انسان موجودی ابدی است که زاد و راحله ابدی می‌خواهد و زاد و راحله ابدی جز در قرآن و عترت نیست، اگر ما این ناحیه را تقویت کنیم سایر موارد به برکت قرآن و عترت تامین می‌شود.

وی با تاکید بر توجه هر چه بیشتر به نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: نهج البلاغه و صحیفه سجادیه درس زندگی به ما می‌آموزند و خوب است جلساتی داشته باشید و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را مطالعه و مباحثه کنید.

آیت الله جوادی آملی ادامه داد: حضرت در نهج البلاغه فرمود:خداوند تامین رزق شما را تضمین کرده است لذا نگران چه هستید! امام سجاد (ع) نیز در صحیفه می‌فرماید اگر محتاج از محتاج چیزی بخواهد ضرر در ضرر است، چون خداوند از هر کسی  بهتر می‌تواند نیاز‌ها و خواسته‌های انسان را تامین کند، هیچ کس به اندازه خداوند به انسان نزدیک نیست و از مشکلات او آگاهی ندارد، اما این نکته باور می‌خواهد، باید این روحیه، ایمان و باور در ما باشد که خداوند بیش و پیش از هر کسی ما را تامین می‌کند؛ «وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ إِلاَّ عَلَی اللَّهِ رِزْقُها».

وی تصریح داشت: شما شاگردان انبیاء الهی هستید، چه فضیلتی از این بالاتر که خداوند نام شما را در کنار نام خود و ملائکه ذکر می‌کند؛ «شَهِدَ اللَّهُ اَنَّهُ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ وَالْمَلاَّئِکَةُ وَاُولُوا الْعِلْمِ»؛ وقتی خداوند چنین مقامی را برای علما و اهل علم بیان می‌کند امکان ندارد آن‌ها را به حال خود رها کند و نیاز‌های آن‌ها را تامین نکند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *