صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

افشاگری زنوزی درباره قرارداد ۱۱۳ میلیاردی اسدی با سپاهان: در ایران به اندازه فوتبال فوق حرفه‌ای به بازیکنان پول می‌دهیم

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۷:۲۲
کد خبر: ۴۷۲۶۶۴۳
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
مالک باشگاه تراکتور تبریز گفت: با تجربه مدیریت تراکتور در چندین سال اخیر، به بلوغ مدیریتی در فوتبال رسیده‌ام.

خبرگزاری میزان - محمدرضا زنوزی مطلق، مالک باشگاه تراکتور، باحضور در برنامه تلویزیونی فوتبال برتر اظهاراتی داشت که گزیده آنرا در زیر می‌خوانید: 

*دو فصل قبل پوست اندازی کرده و بدهی‌های باشگاه را پرداخت کردیم و به خاطر نتایج آن فصل از هواداران عذرخواهی می‌کنم.

*خوشبختانه تمامی بدهی‌ها پرداخت شده است، فصل گذشته تیمی معمولی نسبت به امسال داشتیم.

*باتوجه به کارنامه مربیگری خمز در لالیگا، عملکرد او در تراکتور خوب است. خمز متخصص بازی گرفتن از فوتبالیست‌های معمولی است. او بازیکنان معمولی را به فوق ستاره تبدیل کرد و با تعویض پست برخی بازیکنان، عملکردشان را بهبود بخشید.

*باخت‌های سنگین بار‌ها در فوتبال اسپانیا رخ داده است و حتی تیم‌هایی که باخت سنگین داشته‌اند؛ در پایان فصل قهرمان هم می‌شوند.

*تیم پاکو خمز فوتبال تماشاگرپسند ارائه می‌دهد. وی فرهنگی به فوتبال ایران تزریق کرده که تیم‌ها به دنبال ارائه فوتبال تهاجمی هستند.

*فرهنگ «عیبی یوخ» را هواداران تراکتور به وجود آورده‌اند که در سطح دنیا بی‌نظیر است. 

*بیش از ۲۰ سال است که تیم‌داری می‌کنم. پیش از تراکتور یک تیم بدون هوادار و بدون حاشیه داشتم. اما شرایط تراکتور کاملاً متفاوت است و با تجربه مدیریت تراکتور در چندین سال اخیر، به بلوغ مدیریتی در فوتبال رسیده‌ام.

*باتوجه آرامش تراکتور و بلوغ این تیم، همه به دنبال این هستند که تیم‌های دولتی به خصوصی واگذار شوند.

*جا دارد از فدراسیون فوتبال به ویژه مهدی تاج نسبت به دستورالعمل‌های جدید نقل و انتقالاتی تشکر کنم. من به تاج رأی نداده‌ام؛ اما کادر فعلی مدیریت فدراسیون کار‌های خوبی انجام می‌دهند که به همین دلیل از تاج و زیر مجموعه‌اش قدردانی می‌کنم.

*وقتی بازیکن لژیونر داخلی را بازیکن خارجی حساب می‌کنند، در بازار نقل و انتقالات مشکل پیش می‌آید. نمی‌توانیم هموطن‌مان را خارجی حساب کنیم.

*بازیکن ایرانی در این فصل وجود دارد که ۱.۲ میلیون دلار پول گرفته است. اما قیمت او در بازار بین المللی پایین‌تر است. آیین نامه نقل و انتقالاتی صحیح است؛ اما در نحوه ابلاغ آن مشکل وجود دارد.

*رقم قرارداد رضا اسدی با سپاهان برای سال اول ۵۳ میلیارد و برای سال دوم ۶۰ میلیارد تومان است.

*تیم پرهوادار را نمی‌توان با تیم کم هوادار مقایسه کرد؛ چرا که هواداران از تیم‌شان انتظار دارند.

*باید هزینه کرد باشگاه‌ها بر اساس درآمدشان باشد، این مشکل در بخش خصوصی حل شده است. حق پخش تلویزیونی یکی از منابع درآمدی باشگاه‌ها است.

*باشگاه‌ها باید نسبت به نتایج و هواداران‌شان باید حق پخش تلویزیونی دریافت کنند.

*از جیب ۸۰ میلیون نفر به ۱۲ تیم دولتی پول پرداخت می‌شود. کشور عربستان به منظور تبلیغات، ۲۰ میلیارد دلار برای فوتبالش هزینه می‌کند.

*ما سقف بودجه تعیین شده را رعایت کرده‌ایم. اگر رعایت نکنیم، به جیب خودم ضرر زده ام. اما اگر باشگاه دولتی رعایت نکند، به جیب ۸۰ میلیون نفر ضرر وارد کرده است.

*برخی قوانین نقل و انتقالاتی باید اصلاح شود. اگر باشگاه‌ها خصوصی بودند، باید از درآمدشان هزینه می‌کردند. بخش خصوصی نمی‌تواند با ۱۲ باشگاه بخش دولتی رقابت کند. این رقابت ناعادلانه است.

*۱۵ - ۱۶ میلیارد تومان، سقف بودجه ما در قراردادهای‌مان است. تیم‌های دولتی با پیشنهاد‌های سنگین، قیمت بازیکنان را بالا می‌برند. یکی از تیم‌ها، ۴ برابر رقم پیشنهادی ما را به یک بازیکن داد.

*من به بازیکنی زیر میزی نمی‌دهم. ما در فوتبال ایران به اندازه فوتبال فوق حرفه‌ای به بازیکنان پول پرداخت می‌کنیم. 

*هزینه‌های فوتبال باید به صورت شفاف مشخص شود. مدیران ما، مدیران هزینه هستند. کدام باشگاه درآمدزایی کرده است؟ با فروش یک بازیکن، نمی‌شود باشگاه‌داری کرد.

*دلخوشی مردم فوتبال است، نمی‌توانیم این دلخوشی را از آن‌ها بگیریم، باید برای فوتبال هزینه کنیم. 

*پرداخت پول در باشگاه‌های پرهوادار هزینه نیست؛ بلکه بستری برای ایجاد شادابی در جامعه است. من به عنوان بخش خصوصی بر خود وظیفه دانستم و با خرید تراکتور، تیم‌داری می‌کنم. من وظیفه خودم می‌دانم برای خوشحالی مردم هزینه کنم.

*ما قبلا تعداد خیلی کمی بازیکن بی‌کیفیت به خدمت گرفتیم. برخی بازیکنان خارجی باکیفیت، نمی‌توانستند اینجا بمانند. این بازیکنان پس از جدایی بلافاصله شکایت می‌کردند و علی‌رغم اینکه پرداختی‌های به موقع داشتیم؛ فیفا علیه ما حکم صادر می‌کرد. اما حالا قرارداد‌های مان را بسیار محکم منعقد می‌کنیم و بازیکنانی جذب می‌کنیم که بتوانند خودشان را با فرهنگ ما وفق دهند.

*با آیین نامه جدید نقل و انتقالات وضعیت بهتر شده است؛ اینکه بازیکنانی بدون بازی کردن در یک تیم، پول دریافت می‌کنند، به ضرر باشگاه‌ها و خودشان است.

*کم شدن سهمیه تیم‌ها ایرادی ندارد و باعث همگن شدن عرضه و تقاضا شده است. پیشنهاد اضافه شدن بازیکنان خارجی را هم من داده‌ام. ما رقبای بسیار قدرتمندی در آسیا داریم و باید تیم قدرتمندی آماده کنیم.

*معتقدم به جز یکی دو باشگاه بقیه تیم‌ها سقف بودجه را رعایت کرده‌اند. همه می‌دانند کدام باشگاه‌ها سقف بودجه را رعایت نکرده‌اند. 

*آیین نامه ابلاغی نقاط کور و مشکلاتی دارد که رفع خواهد شد. هیچ قانون و آیین نامه‌ای نمی‌تواند کامل باشد.

*فوتبال یک صنعت است و باید یک مدیر صنعتی و اقتصادی آن را اداره کند. استثنا‌هایی در این زمینه در دنیا وجود دارد؛ اما در اکثر نقاط دنیا، مدیران صنعتی و اقتصادی فوتبال را اداره می‌کنند. همه انتظار دارند مدیران ما سابقه ورزشی داشته باشند و به همین دلیل است که کارمان به اینجا کشیده شده است.

*امیرحسین حسین‌زاده را با رضایت‌نامه ۳۰۰ هزار دلاری به تراکتور آورده‌ایم و خودش نیز پولی کمتر از سقف قرارداد دریافت می‌کند؛ چرا که دوست داشت به لیگ ایران بازگردد.

*حسین‌زاده قرارداد ۵ ساله با ما دارد و قرارداد اکثر بازیکنان داخلی بالای ۳ سال است.

*ما امسال ۱۳ بازیکن از دست داده‌ایم و ۱۰۰ درصد لیست آقای خمز را جذب کرده‌ایم و بازیکنی خارج از لیست ایشان جذب نشده است.

*هنوز مهاجم مدنظر جذب نشده و منتظر اصلاح قوانین در این زمینه هستیم.

*معتقدم محمد نادری بازیکن آزاد محسوب می‌شود؛ چرا که طبق قوانین، فوتبال ایران لیگ یک ترکیه را قبول ندارد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *