شرح کامل مراسم تحلیف ریاست جمهوری/پاکستان پیرامون حواشی پیش آمده دراطراف مرزمان پاسخ گو باشد/پوشش بیمهای ۱۱ میلیون نفر در جهت تحقق عدالت اجتماعی بود
به گزارش خبرنگار فضای مجازی ،حضور ۸ رئیسجمهور و ۱۹ رئیس مجلس در مراسم تحلیف روحانی،پاکستان گشت مرتب و منسجم در مرز با ایران خواهد داشت،ربیعی یارانهها را به سوی محرومان هدایت کردو ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانههای خبری به آنها پرداختهاند.
حضور ۸ رئیسجمهور و ۱۹ رئیس مجلس در مراسم تحلیف روحانی
تسنیم:پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور از حضور هشت رئیسجمهور و 19 رئیس مجلس در مراسم تحلیف حکم ریاست جمهوری خبر داد.
وی با بیان اینکه تاکنون حضور حداقل 92 هیئت بلندپایه خارجی و بینالمللی در این مراسم مسجل شده و احتمال افزایش تعداد هیئتها نیز وجود دارد، اظهار داشت: در این مراسم 25 هیئت از آسیا و اقیانوسیه، 26 هیئت از کشورهای عربی و آفریقایی و 30 هیئت از اروپا و قاره آمریکا شرکت میکنند.
معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور از حضور 11 هیئت از دبیران کل و مسئولان ارشد سازمانهای بینالمللی و منطقهای در این مراسم خبر داد و افزود: در مراسم تحلیف ریاستجمهوری هشت رئیسجمهور و 19 رئیس مجلس حضور خواهند داشت.
به گفته وی، 9 معاون رئیسجمهور و نخستوزیر، هفت معاون رئیس مجلس، 11 وزیر امور خارجه و 35 فرستاده ویژه کشورها نیز در مراسم تحلیف ریاستجمهوری حضور دارند.
معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور ، افزود: همچنین در این مراسم 12 معاون وزیر خارجه، شش رئیس گروه دوستی پارلمانی و دو رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمانها حضور خواهند داشت.
با پرتاب ماهوارهبر سیمرغ ایران صاحب چرخه کامل فضایی شد
باشگاه خبرنگاران جوان:امیر سرتیپ امیر حاتمی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه مراسم افتتاح مسجد «بقیه الله الاعظم» وزارت دفاع درباره رونمایی از پایگاه ملی فضایی امام خمینی (ره)، اظهارداشت: پایگاه فضایی امام خمینی (ره) یکی از ملزومات کار فضایی کشور است و ازپیش نیازهای اصلی و مهم به شمار میآید.
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: با افتتاح این پایگاه و پرتاب ماهوارهبر سیمرغ، صاحب چرخه کامل فضایی شدیم.
وی چرخه کامل فضایی را شامل پایگاههای ثابت و متحرک ماهوارهبر، ماهواره، طراحی و هدایت کامل این کار دانست.
تصمیمگیرنده اصلی درباره توافقنامه پاریس مجلس است
مهر:معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور درباره توافقنامه پاریس و مخالفت شورای نگهبان با این سند، اظهار داشت: موافقتنامه پاریس یک سند بینالمللی است که نه کنوانسیون است و نه پروتکل؛ بنابراین تعهدآور نیست.
وی افزود: توافقنامه پاریس یک توافق جهانی است و هیچ مؤلفه و اشارهای به تهدید و تحریم ندارد بلکه یک کار تشویقی و یک همکاری جهانی برای مقابله با گرمایش زمین است.
ابتکار با بیان اینکه ایران از سال گذشته ۰.۸ درجه گرمتر شده است، گفت: این ۰.۸ درجه آثار سنگینی بر کشاورزی، اقتصاد و خاک ما دارد که یکی از آنها افزایش گرد و غبار و کم شدن منابع آب است.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست با اشاره به منافع ایران در این توافقنامه، گفت: در اثر اجرای این توافق انرژی کمتر هدر میدهیم، چرا که شدت مصرف انرژی در کشور ما خیلی بالاست. تمام سندهای بالادستی تأکید دارند که مصرف انرژی باید کاهش یابد و بهینهسازی مصرف انرژی اتفاق بیفتد. این بهینهسازی یعنی کاهش انتشار گازهای گلخانهای که تمام دستگاههای دولتی نیز در این زمینه برنامه دارند. حالا در کنار این سیاستهای ملی، یک اجماع جهانی هم شکل گرفته و چرا ما نباید از این اجماع استقبال کنیم؟
ابتکار با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی باید درباره تکلیف حقوقی این توافقنامه تصمیم بگیرد، گفت: الان این توافقنامه در مرحله پاسخ به شبهات شورای نگهبان است که مجلس در خصوص آن تصمیم میگیرد.
وی تأکید کرد: توافقنامه پاریس پیوستی ندارد، مجلس تصمیم میگیرد و ما هم کمک حقوقی و پیشنهادات خودمان را ارائه میدهیم، اما تصمیمگیرنده اصلی مجلس است.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست در واکنش به این انتقاد که این توافقنامه منافع ملی ما را تهدید میکند و یا اختیار کشور را محدود میکند، گفت: چنین چیزی نیست؛ از زمانی که رهبری سیاستهای کلی را ابلاغ کردند، در آن سیاستها کاهش ۵۰ درصدی مصرف انرژی تأکید شده است و از همان زمان سیاستهای ما مشخص شده اما یک عده منافعشان در این است که هرگونه همکاری بینالمللی را زیر سؤال ببرند.
ابتکار خاطرنشان کرد: ایران از ابتدا در تدوین این توافق نقش کلیدی داشته است و ما جزو کشورهای فعال و تأثیرگذار در تدوین سند پاریس بودیم و حتی ردپای ما در آنجا است. بنابراین فکر میکنیم سند خوبی است.
بنابر این گزارش، منتقدان توافقنامه پاریس معتقدند که در اثر این توافق رشد توسعه صنعتی کشور به بهانه جلوگیری از تولید گازهای گلخانه ای کند می شود و در واقع از دید کشورهای توسعهیافته توافقنامه پاریس ابزاری برای کنترل قدرت رقابت کشورهای دارنده منابع انرژی نفت و گاز است.
نگرانی اصلی در مورد تصویب این لایحه در مجلس، قبول محدودیتهایی در حوزههای اقتصادی و صنعتی در سال های آینده با پذیرش این توافقنامه است، زیرا منبع گسیل عمده گازهای گلخانهای مربوط به بخشهای تولید انرژی و واحدهای صنعتی و بهطور کلی تمامی بخشهای مصرف کننده انرژیهای فسیلی از جمله نفت و گاز است.
در حال حاضر توافقنامه پاریس در دولت و مجلس به تصویب رسیده است اما بدلیل نداشتن پیوست با مخالفت شورای نگهبان مواجه شده و برای اعمال اصلاحات به خانه ملت بازگردانده شده است.
پاکستان گشت مرتب و منسجم در مرز با ایران خواهد داشت
خانه ملت:مجتبی ذوالنوری در خصوص سخنان سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح مبنی بر اینکه از سمت پاکستان مسئولیت مرزداری انجام خواهد شد، اظهار داشت: از آنجایی که مرز مشترک با پاکستان داریم، هر اتفاقی که برای هر کدام از دو کشور در خاک کشور مقابل اتفاق بیفتد، به عهده کشور مبدا است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در خصوص همه اتفاقاتی که به صورت پراکنده در حواشی مرز ما توسط تروریستها رخ میدهد، پاکستان نمیتواند خود را از این موضوع تبرئه کند و نسبت به آن اعلام بی تفاوتی داشته باشد.
ذوالنوری با بیان اینکه پاکستانیها باید مسئولیت خود را در این زمینه بر عهده گیرند، ادامه داد: ما میتوانستیم در گذشته وارد خاک پاکستان شویم و تروریستها را تعقیب کنیم ولی ما نباید کار دیگران را انجام دهیم، تامین امنیت مرزی به عهده آن کشور است تا ما ضرر نکینم.
ایران به وادار کردن پاکستان برای تامین امنیت مرز اصرار دارد.
ربیعی یارانهها را به سوی محرومان هدایت کرد/ پوشش بیمهای ۱۱ میلیون نفر در جهت تحقق عدالت اجتماعی بود
ایلنا:نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی معتقد است وزارت کار در بخش رفاهی عملکرد بسیار خوبی داشته و توانسته به نفع محرومان اقدامات خوبی انجام دهد وحتی یارانهها را به سوی محرومان هدایت کند.
مهندس برومندی نماینده مرودشت، توسعه حمایتهای بیمهای و اجتماعی، توجه به حل معضلات ساختاری اشتغال را از اقدامات مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و گفت: حل مسایل حاشیهای، و مشکلات مالی در سازمان تأمیناجتماعی و حرکت دقیق و صحیح این سازمان در جهت خدمت به بیمهشدگان از مهمترین کارهایی است که در دولت تدبیر و امید به انجام رسید و جامعه کارگری و کارفرمایی بخوبی به یاد دارند که سازمان تأمیناجتماعی در دولت قبل به چه مسائلی دچار شد.
محمد مهدی برومندی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی پوشش بیمهای برای نزدیک به ۱۱ میلیون نفر از افراد کشور را یک حرکت بنیادی در جهت تحقق عدالت اجتماعی برشمرد و با تأکید بر اینکه منتقدان به این اقدامات باید توجه کنند و بدانند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حداکثر توان این مهم را به انجام رساندگفت: کسانی که سعی دارند وزارت کار را به ناتوانی در اشتغالزایی متهم کنند با الفبای اشتغال بیگانه هستند و نمیدانند کدام دستگاه متولی اشتغال است و گویا با هدف تسویه حسابهای سیاسی به وزارت کار هجمه وارد میکنند.
برومندی گفت: اشتغال یک مساله کلی است که بسیاری از دستگاهها باید برای حل آن اقدام کنند و اگر هیات دولت را مسوول اشتغال و بیکاری بدانیم، بیراهه نرفتهایم.
وی اقتصاد ایران را دارای ضعفهای بسیاری دانست و گفت: یکی از مشکلاتی که اشتغال کشورمان را مورد تهدید قرار داده، ریسک بالای سرمایه گذاری بوده و موانعی که بر سر راه تولید وجود دارد، باعث شده تا مردم سرمایههایشان را در بانکها سپرده گذاری کنند و رغبتی به سرمایه گذاری در امور اشتغالزایی نداشته باشند. نتیجه آن شده که میزان بیکاری کنترل نشده و امروز تمام مشکلات را بر دوش وزارت کار و علی ربیعی وزیر کار میگذارند که درست نیست.
وی با اعلام اینکه وزارت کار از دو بخش رفاه و اقتصادی تشکیل شده است، گفت: بیشک وزارت کار در بخش رفاهی عملکرد بسیار خوبی داشته و توانسته به نفع محرومان اقدامات خوبی انجام دهد وحتی یارانهها را به سوی محرومان هدایت کرد که اقدامات قابل دفاعی بوده است.
وی به وضعیت اسفبار سازمان تامین اجتماعی در دولت گذشته اشاره کرد و گفت: باید بپذیریم که ربیعی صندوق تامین اجتماعی را ساماندهی کرد.
وی با اشاره به اینکه سازمان تأمیناجتماعی در بخش مسکن اجتماعی ورود پیدا کرده گفت: ربیعی مشکلات خانوادههای دارای معلول را میشناسد و از اینرو بحث ساخت مسکن برای معلولان نیز در دستور کار قرار گرفت.
برومندی گفت: این تحولات نیاز به تداوم دارد که خود ربیعی میتواند آنها را ادامه دهد و نباید فرد ناآشنایی را جایگزین وی کنیم.
وی باتاکید بر اینکه ربیعی فرد بدون حاشیهای است گفت: ربیعی هرگز جناحی برخورد نکرد و سعی داشته و دارد که رفتار منطقی در حیطه اختیارات خودش داشته باشد.
نماینده مرودشت عملکرد ربیعی را با توجه به آنچه در اختیارش گذاشته بودند، مثبت ارزیابی کرد و گفت: مقدورات و فضای هر مدیری را باید با توجه به آنچه در اختیار داشته و محدودیتهایی که برایش اعمال شده، تصور کنیم. اگر درست بررسی کنیم، میبینیم که ربیعی با مشکلات بسیاری رو به رو بود که در بسیاری از موارد دستش را میبست و مانع کارش میشد.
وی با یادآوری اینکه دولت یازدهم شرایط نامناسبی را از دولت قبل تحویل گرفته بود، گفت: همه ما مشکلات را دیدیم و با توجه به آن مشکلات امروز در شرایط مناسبی هستیم و باور ما بر این است که ادامه راه به وسیله علی ربیعی کار درستی است.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.