صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اتحادیه اروپا در "افغانستان" خواستار بررسی فساد در پارلمان این کشور شد

۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳:۰۱
کد خبر: ۳۲۶۴۰۷
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
اتحادیه اروپا در واکنش به اظهارات اخیر«عبدالباری جهانی» وزیر سابق اطلاعات و فرهنگ افغانستان مبنی بر اینکه تعدادی از نمایندگان پارلمان برای صدور رای اعتماد به وزرا از آنها درخواست رشوه می‌کنند، خواستار رسیدگی فوری حکومت به این موضوع شده است.
به گزارش سرویس بین الملل  نمایندگی اتحادیه اروپا در افغانستان در واکنش به اتهامات اخیر مبنی بر موجودیت فساد در پارلمان از حکومت افغانستان خواسته است تا به این موضوع رسیدگی کند.
 
عبدالباری جهانی وزیر سابق اطلاعات و فرهنگ افغانستان اخیرا مدعی شد که «ظاهر قدیر» معاون سابق مجلس و عضو فعلی پارلمان دو سال قبل در مهمانی به او و سایر نامزد وزرا گفته است که بدون پرداخت پول نمی‌توانند از مجلس رای اعتماد کسب کنند.
 
وی در ادامه افزود این مراسم مهانی در منطقه «شیرپور» در منزل ظاهر قدیر برگزار شده بود و ظاهر قدیر از آنها در خواست 5 تا 10 هزار دلار در ازای رای اعتماد هر نماینده افغان کرده بود.
 
این در حالی است که ظاهر قدیر نماینده ننگرهار در پارلمان این ادعای عبدالباری جهانی را بی‌اساس خوانده و تاکید کرد: «در صورتی که عبدالباری در قول خود صادق می‌بود، یک سال بعد از کناره‌گیری نه بلکه می‌توانست این موضوع قبل از این مطرح کند.»
 
از سویی هم ظاهر قدیر از چهره‌های منتقد حکومت و به‌ویژه سیاست‌های واشنگتن در افغانستان محسوب می‌شود که شورای امنیت و نیروهای آمریکایی را همواره به همکاری با گروه داعش در شرق افغانستان متهم کرده است.
 
عبدالقادر زازی منشی هیئت اداری پارلمان افغانستان در واکنش به این اتهامات از عبدالباری جهانی خواستار ارائه شواهد و مدارک شده است و هیئت اداری پارلمان نیز تاکید کرده که بدون ارائه شواهد اجازه تحقیقات در این مورد ممکن نخواهد بود.
 
منشی هیئت پارلمان در ادامه افزود: تا زمانی که شواهد در این مورد به نهادهای قضایی سپرده نشده باشد بررسی و تحقیق از نمایندگان افغانستان صورت نخواهد گرفت.
 
این در حالی است که قبل از این نیز برخی از نمایندگان افغان به موجودیت فساد در پارلمان اذعان کرده بودند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *