صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شورای عالی فرهنگی در جایگزینی زبان‌های دیگر به جای زبان انگلیسی انحراف ایجاد می‌کند‌

۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۵:۰۱
کد خبر: ۲۱۸۸۹۴
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: جایگزینی زبان‌های دیگر به جای زبان انگلیسی امری ضروری است چراکه باعث تسلط یک‌زبان بر اندیشه یک ملت می‌شود اما متأسفانه شورای عالی فرهنگی به‌عنوان یکی از متولیان این امر به بهانه‌های این موضوع را منحرف می‌کند.
به گزارش گروه سیاسی ، حجت الاسلام نصرالله پژمان‌فر ‌در هم‌اندیشی ولنگاری فرهنگی مصادیق و راه‌های مقابله در سالن دکتر قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان‌  اظهار داشت: انقلاب اسلامی به‌عنوان یک جریان فرهنگی در مقطعی ظهور و بروز کرد که انسان‌ها در یک بن‌بست ازلحاظ فکری به سر می‌بردند.

وی ‌افزود: انقلاب اسلامی الگوی متمایز از جریان غرب و شرق است که شعار اصلی و فلسفه وجودی آن عدم وابستگی به قدرت‌های بیگانه بود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: این جریان فکری توانایی آن را دارد که تمامی نیازهای افراد را پاسخ دهد و مسیر انسان را به‌درستی پیش برد؛ این مسیری است که امام خمینی (ره) بنیانگذار و معمار آن را ترسیم کرد و در آن مشارکت مردم در عمل به چشم می‌خورد.

پژمان فر با اشاره به جایگاه جنگ تحمیلی در اندیشه انقلاب اسلامی اظهار داشت: یکی از نقش‌های این خط فکری در وحدت ملت ایران دفاع از کشور در مقابل بیگانگان بود اگر دفاع مقدس به‌عنوان یک تهدید به‌حساب بیاید انقلاب اسلامی آن را به یک فرصت تبدیل کرد و درس «ما می‌توانیم »را به ایرانیان  ثابت کرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به آسیب‌ها و پیامدهای منفی شبکه‌های ماهواره‌ای بر خانواده‌ها اظهار داشت: ‌در حال حاضر 227 شبکه فارسی‌زبان در کشور قابل دریافت است که اثرات مخرب ماهواره‌بر خانواده و جامعه به‌خوبی در جامعه به چشم می‌خورد اثراتی که در رواج بی‌بند‌ و باری، اختلاط زن و مرد و عادی‌سازی باعث بی‌غیرتی در جامعه می‌شود.

پژمان‌فر تصریح کرد: از دیگر مواردی که باعث ضربه زدن به اندیشه انقلاب اسلامی می‌شود بحث فضای مجازی در کشور است. در این بخش دشمن در فضای مسموم اعتقادات مردم را سست می‌کند که البته بخشی از مسائل مربوط به داخل و قسمتی در خارج مدیریت می‌شود.

وی به مجموعه‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: متأسفانه امروزه در مجموعه‌های فرهنگی مانند سینما، تئاتر و ... اتفاق خوبی رخ نمی‌دهد که این همان مصداق مشکل از درون است. در بخش آثار مکتوب نیز کتاب‌های زیادی برای قهرمان جلوه دادن حکومت پهلوی نوشته‌شده به‌طوری‌که درصدد ضربه زدن به انقلاب اسلامی هستند.

پژمانفر گفت: یکی از مراکز مهم برای ترویج و پاسداری از انقلاب اسلامی مساجد است که نقش بزرگی در پیروزی این جریان فکری در سال 57 بر عهده داشت.

وی به مقایسه محدودیت استفاده اینترنت در ایران و دیگر کشورها پرداخت و اظهار داشت: محدودسازی دسترسی کاربران به محتوای اینترنت در کشورهایی مانند کره جنوبی به‌خوبی صورت می‌گیرد به‌طوری‌که سهم استفاده این کشور از اینترنت داخلی 97 و در ایران صفر است.

‌پژمان‌فر خاطرنشان کرد: جایگزینی زبان‌های دیگر به جای زبان انگلیسی امری ضروری است چراکه باعث تسلط یک‌زبان بر اندیشه یک ملت می‌شود اما متأسفانه شورای عالی فرهنگی به‌عنوان یکی از متولیان این امر به بهانه‌های این موضوع را منحرف می‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *