صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

قانون امنیت زنان و کودکان به سرنوشت بیمه زنان خانه‌دچار شده است

۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸:۰۰
کد خبر: ۸۰۷۰
خبرگزاری میزان: عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: ماده 227 قانون برنامه پنجم توسعه مربوط به امنیت زنان و کودکان است که باید در سال 85 به مرحله اجرا می‌رسید، اما متاسفانه طی 8 سال گذشته این قانون به دلیل نبود اعتبارات عملیاتی نشده است.

: عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: ماده 227 قانون برنامه پنجم توسعه مربوط به امنیت زنان و کودکان است که باید در سال 85 به مرحله اجرا می‌رسید، اما متاسفانه طی 8 سال گذشته این قانون به دلیل نبود اعتبارات عملیاتی نشده است.

شهلا میر گلوبیات در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، درباره قانون امنیت زنان و کودکان اظهار کرد: ماده 227 قانون برنامه پنجم توسعه مربوط به امنیت زنان و کودکان است که باید در سال 85 به مرحله اجرا می‌رسید، بااین وجود متاسفانه طی 8 سال گذشته این قانون اجرایی نشد که مهمترین دلیل آن نبود اعتبارات مطرح شده است.

وی در ادامه با بیان این مطلب که طبق برنامه پنجم توسعه سازمان‌های ذی ربط مکلف بودند تا این قانون اجرایی شود، گفت: در حقیقت برنامه پنچم توسعه، دولت را موظف به تهیه و تدوین سند ملی امنیت زنان و کودکان در روابط عمومی کرده بود که با توجه به اتمام برنامه پنجم هیچ اتفاقی در این زمینه نیفتاده است.

به گفته عضو فراکسیون زنان، قانون امنیت زنان و کودکان نباید به در قالب قانون‌های موقت اجرایی شود، این در حالی است که امور زنان خود را درگیر نامه نگاری‌های اداری کرده است.

میر گلو بیات در خاتمه تصریح کرد: در حقیقت بیمه زنان خانه‌دار، مرخصی زایمان، کاهش ساعات کاری زنان و از همه مهمتر قانون امنیت زنان و کودکان قربانی نبود اعتبارات شده است.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *