صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

مراحل تهیه زولبیا و بامیه را ببینید

۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۲:۳۱
کد خبر: ۸۰۶۳۶۱
سفره‌های افطار در ماه مبارک رمضان ۲ مهمان همیشگی به نام زولبیا و بامیه دارد، این شرینی محبوب گرچه در سایر ایام سال نیز پخته می‌شود، اما بازار تهیه و فورشش در ماه رمضان قابل مقایسه با محصولات دیگر نیست.

- ایرنا نوشت:  زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های قدیمی ایرانی است که طبخ آن در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف رونق فراوانی پیدا می کند و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *