صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

کاهش ریسک ابتلا به کرونا در زنان با مصرف انواع مکمل‌ها و پروبیوتیک‌ها

۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹:۵۰
کد خبر: ۷۵۵۴۶۰
محققان می‌گویند استفاده از مولتی ویتامین ها، مکمل‌های اُمگا ۳ و پروبیوتیک‌ها برای زنان دارای فواید نسبی در کاهش خطر ابتلا به کووید ۱۹ است.

_ مهر به نقل از مدیکال نیوز نوشت: مطالعه جدید محققان کالج کینگ لندن نشان داده است که مصرف مولتی ویتامین‌ها، مکمل‌های اُمگا ۳ و پروبیوتیک‌ها برای زنان در کاهش خطر ابتلاء به کووید ۱۹ مؤثر است.

محققان براساس یک نظرسنجی آنلاین از ۳۷۲،۷۲۰ شرکت کننده بریتانیایی دریافتند زنانی که پروبیوتیک، اسید چرب امگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D مصرف می‌کردند به ترتیب ۱۴، ۱۲، ۱۳ و ۹ درصد کمتر با احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ مواجه هستند.

با این حال، هیچ تأثیری برای افرادی که از مکمل‌های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر استفاده می‌کردند مشاهده نشد.

همچنین در دسته بندی بر اساس جنسیت، سن و شاخص توده بدنی، این رابطه در زنان در تمام سنین و گروه‌های شاخص توده بدنی مشاهده شد، اما در مردان مشاهده نشد. همین الگوی مشابه در هر دو گروه در ایالات متحده و سوئد هم مشاهده شد.

یافته‌های مطالعه با این نتیجه گیری همراه است که در زنان، ارتباط نسبی، اما قابل توجهی بین استفاده از مکمل‌های مانند پروبیوتیک ها، اسید‌های چرب امگا ۳، مکمل‌های مولتی ویتامین یا ویتامین D با کاهش خطر ابتلاء به کووید ۱۹ وجود دارد.

با این حال محققان بر ضرورت انجام آزمایشات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *