صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

فراخوان رئیس عدلیه به اصحاب رسانه

صفحات داخلی

مکمل هایی که خطر کرونا را در زنان کاهش می دهد

۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۱۸۹۳۱
­نتایج یک مطالعه بزرگ نشان می دهد مصرف مولتی ویتامین ها، اُمگا۳، پروبیوتیک ها یا مکمل های ویتامین D ممکن است خطر کووید ۱۹ را حداقل در میان زنان کاهش دهد.

- صدا و سیما نوشت: یافته‌ها نشان می‌دهد که مصرف هر یک از مکمل‌های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط است.

به گفته محققان، از ابتدای بروز همه گیری جهانی کرونا، استفاده از مکمل‌های غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است.

مکمل‌های غذایی می‌توانند به حمایت از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکمل‌های خاص ممکن است با خطر کمتر ابتلاء به کرونا مرتبط باشند مشخص نیست.

از اینرو محققان اطلاعات ارائه شده توسط ۳۷۲،۷۲۰ مشترک انگلیسی را که در مورد استفاده منظم از مکمل‌های غذایی در ماه مه، ژوئن و ژوئیه سال ۲۰۲۰ در طول موج اول همه گیری جهانی گزارش کرده بودند و همچنین نتایج آزمایش کروناویروس شأن را تجزیه و تحلیل کردند.

محققان مشاهده کردند مصرف پروبیوتیک ها، اسید‌های چرب اُمگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D با خطر کمتر ابتلاء به عفونت کرونا همراه بود: به ترتیب ۱۴٪، ۱۲٪، ۱۳٪ و ۹٪.

چنین تأثیراتی در مورد ویتامین C، زینک یا مکمل سیر مشاهده نشد.

همچنین هنگامی که محققان به طور خاص جنسیت، سن و وزن را بررسی کردند، تأثیر حفاظتی برای پروبیوتیک ها، اسید‌های چرب امگا ۳، مولتی ویتامین‌ها و ویتامین D فقط در زنان در هر سن و وزنی مشاهده شد. چنین ارتباط واضحی در مردان دیده نشد.

 

برچسب ها: اخبار سلامت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *