صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

صفحات داخلی

پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ با رژیم غذایی «کتوژنیک»

۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹:۰۲
کد خبر: ۶۸۱۹۹۹
محققان در تازه‌ترین دستاورد‌های خود اعلام کردند رژیم غذایی کتوژنیک به دلیل اثراتی از جمله تنظیم کننده سیستم ایمنی، متابولیکی و قلبی عروقی در پیشگیری از عفونت و عوارض احتمالی بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.

_ مهر نوشت: مطالعه جدید محققان دانشگاه پادائو ایتالیا در مورد اهمیت رژیم غذایی کتوژنیک در کاهش سریع چندین فاکتور پرخطر کووید ۱۹ نظیر چاقی، دیابت نوع ۲، و فشارخون بالا است.

از آنجائیکه این رژیم غذایی دارای تأثیرات ضدالتهابی، تنظیم کننده سیستم ایمنی، متابولیکی و قلبی عروقی است در پیشگیری از عفونت و عوارض احتمالی بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.

محققان معتقدند کاهش سریع تمام فاکتور‌های پرخطر قابل اصلاح، بخصوص چاقی همراه با عوارض متابولیکی، باید پایه و ستون اصلی اقدامات بعدی سلامت در کنترل موج‌های بعدی عفونت کروناویروس باشد.

محققان پی بردند رژیم غذایی در کاهش ریسک کووید ۱۹ بسیار مهم است و باید مواد خوراکی حاوی خواص بالا آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی در رژیم غذایی گنجانده شود.

فواید رژیم غذایی کتوژنیک، افزایش مقاومت میتوکندری در مقابل استرس، فعالیت بهتر آنتی اکسیدانی، ترمیم بهتر DNA و سلول‌های آسیب دیده، و حساسیت انسولین است.

به گفته محققان، کتون‌ها مانع از فعالیت التهابی در واکنش به عفونت‌های ویروسی می‌شوند و می‌توانند از واکنش بیش از حد التهابی مرتبط با توفان سیتوکینی در نوع حاد کووید ۱۹ پیشگیری نمایند.

محققان معتقدند رژیم غذایی کتوژنیک با افزایش کتون‌های بدن به شیوه فیزیولوژیکی موجب افزایش قابلیت سلول‌های ایمنی در پیشگیری از عفونت کروناویروس می‌شود.

 


برچسب ها: کرونا رژیم غذایی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *