صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

طرز تهیه نان بریوش

۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۸۷۰۶
نان بریوش در واقع یک مدل نان است که دارای تخم مرغ و کره است و بافت بسیار نرم، پفکی و سبکی دارد.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان بریوش را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • آرد:یک سوم پیمانه
  • خمیر مایه تازه:۳۰ گرم
  • شکر:۳قاشق غذا خوری
  • نمک:۱/۴قاشق چای خوری
  • شیر ولرم:۱/۳پیمانه
  • کره:۸۰ گرم
  • تخم مرغ:۲عدد


روش تهیه:

آرد، شکر و نمک را باهم مخلوط می‌کنیم. خمیر مایه خشک را با مواد مخلوط کرده و سپس کره را اضافه می‌کنیم، کمی مخلوط می‌کنیم و تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم.

اکنون نوبت اضافه کردن شیر است، خمیر را ورز داده تا مواد باهم مخلوط شوند، حالا باید بگذاریم خمیر به مدت دو ساعت استراحت کند.

بعد از دو ساعت دوباره خمیر را ورز می‌دهیم. سپس خمیر را به شکل دلخواه در می‌آوریم و داخل ظرف می‌گذاریم، یک ساعت دیگر به خمیر استراحت می‌هیم و روی آن تخم مرغ می‌زنیم، حدود ۲۰ الی ۲۵دقیقه تا زمانی که روی نان طلایی شود، داخل فر می‌گذاریم، در صورت تمایل یک قاشق عسل را آب کرده و با قلمو کمی روی نان می‌کشیم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *