صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

پیدا و پنهان شیوع کرونا؛ شهرهای چین در چه وضعیتی قرار دارند؟

۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴:۱۷
کد خبر: ۵۹۲۲۳۸
ویروس کرونا تا کنون جان صد‌ها نفر را در چین گرفته و هزاران نفر را به این ویروس مبتلا کرده و تاثیر بسیاری بر فعالیت تجاری و رشد اقتصاد این کشور داشته است.
به گزارش گروه بین الملل ، کرونا که اولین بار در بازار فروش حیوانات غیر قانونی مانند خفاش و مار در شهر «ووهان» چین گزارش شد تا کنون صد‌ها نفر را در این کشور به کام مرگ کشانده و هزاران نفر را مبتلا به این ویروس کرده است.
 
بنابر گزارش‎ها، ویروس کرونا از مرز چین عبور کرده و ده‌ها کشور اروپایی، آسیایی و آمریکایی را آلوده کرده است.

رسانه‌های چینی تصویر یکی از شهروندان «ووهان» را منتشر کردند که به دلیل مبتلا شدن به ویروس کرونا در یکی از خیابان‌های این شهر جان داده است.
 
 
 
 
شیوع گسترده این ویروس مهلک باعث شده است تا از شهروندان شهر «ووهان» خواسته شود تا حیوانات خانگی خود را در خانه نگه داشته و به بیرون نیاورند.
 
شهروندان این شهر همچنین برای حفاظت از حیوانات خانگی خود اقدام به خرید ماسک مخصوص حیوانات کردند.
 
به گزارش پایگاه مترو، خرید ماسک برای حیوانات خانگی در چین تا کنون ۱۰ برابر شده است.
 
 
 
 
 
شهروندان چینی به ویژه ساکنان «ووهان» که این ویروس مهلک برای اولین بار از این شهر گزارش شده برای خرید ماسک به فروشگاه‌ها و داروخانه‌ها هجوم آوردند و همین امر باعث شده تا این کشور با کمبود ماسک رو به رو شود.
 
این در حالی است که متخصصان هشدار دادند که افراد برای جلوگیری از مبتلا شدن به این ویروس نیازی به زدن ماسک ندارند و شستن دست‌ها و فاصله گرفتن از افراد مبتلا کافی است، اما تقاضا برای خرید ماسک در سراسر جهان به شدت افزایش پیدا کرده است.
 
 
 
 
شرکت‌های معروف تولید ماسک اعلام کردند که این محصول را تمام کرده اند و نمی‌دانند چه زمانی این محصول دوباره به فروشگاه‌ها عرضه می‌شود.

در برخی از فروشگاه‌های چین ماسک تا قیمت ۷ دلار نیز به فروش می‌رسد، این در حالی است که قیمت اصلی این محصول یک دلار و ۵۰ سنت است.
 

در همین حال خرید ماسک نیز در آمریکا به شدت افزایش داشته است؛ برخی از داروخانه‌های آمریکا این محصول را به طور کامل تمام کردند؛ این در حالی است که تنها چند نفر در این کشور به ویروس  کرونا  مبتلا شدند.

شیوع این ویروس در چین باعث شده تا اکثر قطب‌های تجاری این کشور حداقل یک هفته شروع تجارت خود را به تاخیر بیندازند.
 
 
 
 
گزارش «سی ان بی سی» نشان می‌دهد که مشاغل ۲۱ استان، شهرداری و سایر مناطق در چین هشدار داده اند تا قبل از ۱۰ فوریه(۲۱ بهمن) فعالیت خود را از سر نگیرند.
 
این تاخیر‌ها برای بازگشت به فعالیت‌های تجاری می‌تواند تاثیر چشمگیری در رشد و تجارت بین المللی چین بگذارد.
 
 
 
 
«مورگان استنلی»، از کارشناسان اقتصادی، تخمین زده است اگر تعطیلات سال نو یک هفته در سراسر چین تمدید شود، تولید صنعتی در ماه ژانویه و فوریه ۵ تا ۸ درصد ضربه می‌بیند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *