صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

مواد غذایی گرم و خشک را به کمک دانشنامه میزان بشناسید!

۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۱:۴۵
کد خبر: ۵۸۶۹۱۰
حتما تا بحال صفاتی گرم و خشک و یا سرد و تری که به غذا‌های مختلف داده می‌شود را شنیده اید، اما آیا می‌دانید کدام مواد غذایی در زیردسته مواد غذایی گرم و خشک قرار می‌گیرند؟!

به گزارش گروه فضای مجازی ، همانطور که می‌دانید انسان‌ها دارای طبع‌های مختلفی هستند که یکی از این طبع‌ها یا مزاج‌ها به افرادی که دارای طبع گرم هستند، شهرت دارند. باید بدانید که؛ گرم مزاجان دو گروه هستند:

  1. گروهی از افراد دارای طبع گرم و‌تر هستند که در گروه طبع بهاری یا دموی قرار می‌گیرند
  2. گروهی مزاج گرم و خشک دارند که به گروه صفرا مزاج‌ها مشهورند

جالب است بدانید؛ افراد با طبع گرم و خشک، معمولا لاغراندام هستند و رنگ چهره‌شان سفید است.

این افراد معمولا دهانی خشک دارند، کم‌خواب اند و به مصرف ترشی علاقه دارند، به‌طوری‌که مصرف لواشک و سرکه و غذا‌های سرد مثل خیار و کاهو علاقه دارند.

این گروه از افراد نباید پرخوری کنند و باید مصرف شیرینی را کم کنند، همچنین غذا‌های پرحجم مثل آش رشته و ماکارونی برایشان مفید نیست.

معرفی غذا‌هایی با طبع گرم

اما در میان غذا‌ها و خوراکی‌ها نیز مواردی یافت می‌شود که دارای طبع گرم هستند، اما کدام مواد غذایی؟

قبل از هر چیزی باید بدانید که، غذا‌های دارای طبع گرم و خشک اغلب برای فصل تابستان مناسب هستند. واز جمله این غذا‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پنیر کهنه
  • بادنجان
  • فلفل سبز
  • انبه
  • به
  • زیتون
  • نارگیل
  • چغندر
  • پیاز
  • سیر
  • موسیر
  • کلم قمری
  • پونه
  • نعناع
  • ترخون
  • پیازچه
  • شاهی
  • جعفری
  • ریحان
  • رازیانه
  • شنبلیله
  • شاهتره
  • شوید
  • کرفس
  • گزنه
  • مارچوبه
  • تره
  • تره فرنگی
  • مرزه
  • برگ چغندر
  • جوی دو سر
  • نخود
  • لپه
  • برنج کته‌ای
  • گوشت آهو
  • گوشت اردک
  • گوشت گاو
  • گوشت بلدرچین
  • گوشت گنجشک
  • گوشت شتر مرغ
  • گوشت شتر
  • گوشت کبوتر
  • گوشت خروس
  • کباب و دل
  • بادام درختی تلخ
  • بادام کوهی
  • پسته کوهی
  • پسته
  • تخم آفتابگردان
  • چلغوز
  • فندق
  • گردو
  • بادام هندی
  • ادویه‌هایی همچون آویشن
  • اسپند
  • چای سبز و چای سیاه
  • خردل
  • دارچین
  • زردچوبه
  • زعفران
  • زنجبیل
  • زنیان
  • زیره
  • سیاهدانه
  • فلفل
  • کاکائو
  • گلپر
  • وانیل
  • هل و نمک
  • روغن زیتون
  • شیره خرما
  • عسل
  • شکر سرخ یا سفید
  • عرق بهارنارنج
  • تخم شربتی
  • بولاغ اوتی
  • پیاز
  • خرمالو
  • کرفس
  • کلم
  • کنگر
  • گل سرخ
  • موم عسل
  • نارگیل
  • هل
  • شیر شتر
  • کوهان شتر
  • گوشت گاومیش
  • نمک طعام
  • خورش فسنجان

 

 



نظرات بینندگان
مجتبی
|
|
۱۹:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
گرم و خشک ها در تابستان مناسب نیستند
حسینی
|
|
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸
گوشت گاو سرد و تره
ناشناس
|
|
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
گوشت گاو که سردیه
علی
|
|
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۰
آیا در برخی موارد مانند پنیر کهنه و چای سبز و سیاه و .. مطمئن هستید که گرم و خشک هستند؟؟
ناشناس
|
|
۰۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
چای سیاه وسبز که میگن سرده
یوسف
|
|
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
گوشت گاوس ده، چای سرده
معرفت
|
|
۲۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
چای سرد و خشک است
ناشناس
|
|
۰۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
گوشت گاو سرده
ناشناس
|
|
۰۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
کنگر کاملا سرده
ناشناس
|
|
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
گوشت گاو رو که همه می دانند طبع سردی داره
ناشناس
|
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
گوشت گاو خیلی سرده
ناشناس
|
|
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۶
عالی بود
ناشناس
|
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۸
گوشت گاو مگر سردی نیست ؟
ارزو
|
|
۰۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
اطلاعات اشنباه بود گوشت گاو سرد پنیر سرد چای سرد...خب مجبورید مگه اطلاعات غلط بنویسید
پاسخ ها
علی
|
بادمجان هم سرده
ناشناس
|
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
گوشت گاو و برنج طبعش سرده
ناشناس
|
|
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
گوشت گاو کجا گرمه؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *