صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

فراخوان رئیس عدلیه به اصحاب رسانه

صفحات داخلی

بررسی خواص دانه انار در دانشنامه میزان

۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۱:۰۱
کد خبر: ۵۸۶۴۸۱
دانشمندان در پژوهش‌های مختلف به اسراری از خواص انار بخصوص دانه انار پی برده اند که خبرگزای میزان امروز به این موضوع می‌پردازد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، انار را معادل حدود ۱۱ میوه می‌دانند؛ بدین معنا که مصرف یک انار برابر است با مصرف ۱۱میوه که همه را یکجا باهم خورده اید!

اَنار، نار یا انار خوراکی (Punica granatum) از جمله میوه‌های درختی محسوب می‌شود که دانه‌هایی به رنگ قرمز، و گاهی سفید، یا رنگ‌هایی بین آن دو را دارد.

رنگ پوست انار معمولا قرمز و گاه سیاه یا تقریباً زرد است و جالب است بدانید؛ این میوه در معدود کشور‌های جهان نظیر ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه کشت و در میان ۱۰ میوهٔ برتر جهان جای گرفته است.

فواید دانه انار و روغن آن

دانشمندان در پژوهش‌های مختلفی که داشته اند، دریافتند که روغن دانه انار دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی و ضد میکروبی است.

  • جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌های بدن
  • کاهش ایجاد زخم در مبتلایان به سرطان پوست
  • جلوگیری از بیماری‌های قلبی و تصلب شرائین
  • کند کردن فرایند پیر شدن سلول‌ها
  • جلوگیری از پیری زودرس و چین و چروک پوست
  • تنظیم هورمون‌ها در کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سینه
  • جلوگیری از مشکلات یائسگی مانند پوکی استخوان
  • جلوگیری از تشکیل سلول‌های سرطانی وابسته به استروژن و غیر وابسته به استروژن
  • برطرف کننده کدری پوست در محصولات آرایشی
  • بازسازی و تقویت پوست
  • کاهش ورم و درد‌های عضلانی
  • جلوگیری از افزایش وزن

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *