صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

گره کور برگزیت؛ دست خالی جانسون از مذاکرات با رهبران اتحادیه اروپا

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹:۱۴
کد خبر: ۵۵۰۳۷۱
بحران خروج بدون توافق انگلیس از مرزهای این کشور گذشته و به سراسر اروپا رسیده است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ گره کور بن بست سیاسی در انگلیس ناشی از برگزیت به شکل روزافزونی غیرقابل حل‌تر می‌شود.

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس که در پی مخالفت‌های گسترده با تعلیق پارلمان و خروج بدون توافق در ضرب الاجل ۳۱ اکتبر (۹ آبان) مواجه و ناچار به پذیرش مذاکره مجدد با اتحادیه اروپا شده بود، برای مذاکره با «ژان کلود یانکر» رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا به«بروکسل» سفر کرد.

جانسون که براساس برنامه ریزی می‌بایست برای کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «خاویر بتل» نخست وزیر ائتلافی وریز کشور لوکزامبورگ در فضای باز حضور پیدا کند، در پی فریاد‌های معترضان ضد برگزیت از حضور و جنجال‌های ناشی از حضور وی در لوکزامبورگ در این مکان خودداری کرد.

بتل ضمن انتقاد شدید از رفتار‌های جانسون برگزیت را "کابوس" نامید. وی نخست وزیر انگلیس را به بی برنامگی متهم کرده و گفت مقصر آشفتگی‌های اخیر در انگلیس و موضوع برگزیت، جانسون و همکاران حامی برگزیتش هستند.

این سفر برای جانسون که ضمن از دست دادن اکثریت محافظه کار در پارلمان با چالش حقوقی جدی و اعتراض‌های گسترده مردمی داخلی نیز مواجه شده، بسیار ناامید کننده بود.

کمیسیون اروپا نیز در پی ناهار کاری جانسون و یانکر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد لندن پیشنهادی برای ادامه مذاکرات و راه حل ارائه نداده است.

از سوی دیگر، دیدگاه منفی شهروندان اتحادیه اروپا به انگلیس در پی اصرار لندن به خروج از این اتحادیه که منجر به برگزاری اعتراض‌های گسترده در آلمان، فرانسه و چند کشور اروپایی دیگر شده بود، سبب شده تا زندگی در انگلیس را ناامن بدانند.

براساس جدیدترین نظرسنجی ها، شهروندان اتحادیه اروپا بر این باورند که از زندگی در انگلیس احساس ناامنی می‌کنند.

شرکت کنندگان حاضر در این نظرسنجی از ۱۳ کشور مختلف اتحادیه اروپا بودند.
 
دیوان عالی انگلیس نیز امروز (سه شنبه) پرونده تعلیق پارلمان انگلیس به درخواست جانسون که توسط دادگاه تجدیدنظر اسکاتلند رد شده را بررسی می‌کند.

مخالفان تعلیق پارلمان ضمن انتقاد شدید به این درخواست، از آن به عنوان کودتا یاد کردند.

کارشناسان حقوقی اعلام کردند در صورت غیرقانونی اعلام شدن تعلیق پارلمان توسط دیوان عالی، پارلمان بلافاصله تشکیل جلسه خواهد داد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *