صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

بیماری‌های غیرواگیر همچنان پیشتاز در مرگ و میرها/مردم در میزان مصرف چربی، نمک و شکر تجدیدنظر کنند

۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵:۳۰
کد خبر: ۵۴۵۳۷۴
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون بهداشت وزارت بهداشت بر ضرورت ارتقا سطح سواد سلامت مردم در کشور تاکید کرد و گفت: در حال حاضر ۷۲ درصد عامل مرگ و میر‌ها در کشور در اثر بیماری‌های غیر واگیر است.

علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، با بیان اینکه آمار مرگ و میر در حوزه بیماری‌های غیرواگیر در ایران مشابه نرم جهانی است، گفت: متاسفانه در حال حاضر ۷۲ درصد عامل مرگ و میر‌ها در اثر بیماری‌های غیر واگیر است. 


وی با تاکید بر اینکه بیماری قلب و عروق ۴۲ درصد مرگ‌ها را در کشور شامل می‌شود، افزود: چربی، قند و نمک فاکتور‌هایی است که خطر بیماری‌های قلبی-عروقی را افزایش داده و در نهایت منجر به فشار خون، دیابت بیماری‌های کلیوی و سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود.


رئیسی با بیان اینکه با همت وزارت بهداشت و درمان سند ملی بیماری‌های غیر واگیر تدوین شده است، تصریح کرد: این سند در شورای عالی سلامت امنیت غذایی نیز تصویب و به همه دستگاه‌ها برای اجرا ابلاغ شده است.


وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در ارتباط با کاهش مصرف نمک، شکر و چربی هماهنگی‌های خوبی با صنایع تولیدات غذایی صورت گرفته است، گفت: اکنون ما هدف گذاری کرده ایم که تا سال ۱۴۰۴ بتوانیم ۳۰ درصد میزان مصرف نمک، قند و چربی در محصولات صنایع غذایی را کاهش دهیم، البته این مهم اکنون نیز در حال انجام بوده و اقدامات خوبی در حال انجام است، اما کافی نیست.


معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه باید در طبخ غذا‌های خانگی نیز کاهش مصرف قند، شکر و چربی لحاظ شود، افزود: مهم‌تر از همه بالا بردن سطح سواد سلامت مردم برای انتخاب نوع مواد غدایی مورد استفاده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *