صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

سامانه جامع تجارت منتظر همکاری و اتصال گمرک

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶:۰۱
کد خبر: ۵۲۶۶۲۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایران از پیشرفت‌های سامانه جامع تجارت خبر داد و گفت: این سامانه منتظر اتصال به گمرک است تا اهداف سامانه در تسهیل و تسریع تجارت تکمیل شود.

به گزارش گروه اقتصاد ، علی رهبری از پیشرفت‌های سامانه جامع تجارت خبر داد و اظهار کرد: این سامانه منتظر اتصال به گمرک است تا اهداف سامانه در تسهیل و تسریع تجارت تکمیل شود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایران گفت: سامانه جامع تجارت به عنوان درگاه یکپارچه ارتباط بازرگانان با دستگاه‌های ذیربط در امر تجارت کشور، از سال ۹۵ آغاز به فعالیت کرد و از این طریق بازرگانان می‌توانند ثبت سفارش، اخذ مجوز‌های ورود کالا، تامین ارز از نظام ارزی کشور، اظهار منشا ارز و پرداخت‌های خود را به صورت الکترونیکی و سیستمی انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: ۲۳ دستگاه کلان مجوز دهنده در صدور مجوز ورود کالا نقش آفرینی می‌کنند و سامانه جامع تجارت با هدف شفاف سازی، تسهیل و تسریع تجارت، روند تشخیص مجوز‌های الزامی، درخواست مجوز و تبادل مجوز را الکترونیکی نموده و برگه فیزیکی مجوز‌ها و استفاده از کاغذ را حذف کرده است.

رهبری افزود: سامانه جامع تجارت یک درگاه واحد است که به سامانه‌های بیش از ۳۰ دستگاه متصل شده است و منتظر اتصال به سامانه گمرک است تا تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف آن اتفاق بیافتد.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایران متذکر شد: فرآیند‌ها و امور بازرگانان تا پیش از امور گمرکی در این سامانه از طریق ارتباط با سامانه‌هایی همچون اتاق بازرگانی، اعتبار سنجی و رتبه بندی اعتباری، ثبتارش، جامع مجوزها، جامع حمل و نقل، شناسه کالا و رهگیری، جامع ارزی و... انجام میشود و در آخرین گام منتظر اتصال به گمرک است، به عنوان نمونه در ارتباط با سامانه جامع ارزی، فرآیند‌های تامین ارز مورد نیاز برای کالا‌های وارداتی در تعامل با بانک مرکزی، بانک‌های عامل و صرافی‌ها به صورت سیستمی و در چندین رفت و برگشت تراکنش‌های اطلاعاتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری صورت می‌پذیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *