صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

صفحات داخلی

ارتقاءکیفیت روغن‌های نیمه جامد در دستور کار وزارت بهداشت/ کاهش اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از 2درصد

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳:۲۶
کد خبر: ۵۲۴۵۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از برنامه ریزی این وزارتخانه برای بهبود کیفیت در نمودار مصرفی روغن نیمه جامد خبر داد و گفت: همچنین کاهش اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از دو درصد در دستور کار قرار دارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *