صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

صفحات داخلی

برنامه ریزی برای تغذیه زائران حج ۹۸ زیر نظر کارشناسان مجرب/آماده شدن آشپزخانه‌های نیمه صنعتی برای طبخ غذای زائران ایرانی

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶:۴۳
کد خبر: ۵۲۱۴۱۷
سرپرست اداره کل تغذیه و تدارکات سازمان حج و زیارت از برنامه ریزی دقیق برای تغذیه زائران ایرانی حج ۹۸ زیر نظر کارشناسان مجرب خبر داد.

به گزارش گروه جامعه ، مهران فرشید سرپرست اداره کل تغذیه و تدارکات سازمان حج و زیارت در خصوص برنامه‌های انجام گرفته برای حج تمتع ۹۸ اظهار کرد: برنامه‌های اجرایی در خصوص تغذیه و تدارکات زائران حج بر اساس کار‌های کارشناسی و دقیقی انجام می‌پذیرد که در این رابطه امسال نیز به موضوع آسیب شناسی و رفع نقاط ضعف و توجه به نقاط قوت اهتمام ویژه‌ای شده است.

وی خاطرنشان کرد: آسیب شناسی تغذیه و تدارکات برای حج تمتع ۹۸ در حین عملیات حج تمتع گذشته آغاز شد و این روند تا چندی پیش ادامه یافت که برنامه ریزی‌های تغذیه و تدارکات در حج امسال نیز بر همین اساس انجام شده است.

مسئول امور تغذیه و تدارکات عملیات حج ۹۸ با تاکید بر اینکه آسیب شناسی برنامه غذایی روزانه زائران حج تمتع به طور علمی و دقیقی انجام گرفته است، گفت: امسال در موضوع تغذیه زائران برنامه متنوع و مناسبی تدارک دیده ایم که در این رابطه آسیب شناسی‌ها و نظرات کارشناسان ذیربط تاثیرگذاری بسزایی داشته است.

فرشید به طبخ و توزیع غذا در مکه و مدینه اشاره کرد و افزود: شروع عملیات طبخ و توزیع با شیب ملایمی انجام می‌گیرد، اما رفته رفته با ورود تعداد بیشتر زائران بر حجم کار تغذیه هم افزوده خواهد شد و در مقاطعی از زمان این طبخ و توزیع در مکه و مدینه به صورت همزمان انجام می‌گیرد؛ آشپزخانه‌های مجهز و نیمه صنعتی با دستگاه‌های مدرن و کادر مجرب در هر دو شهر آماده ارائه خدمات لازم به زائران کشورمان هستند.

وی به تغذیه ایام تشریق نیز اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین زمان‌ها در بحث تغذیه، ایام تشریق است که برنامه ریزی دقیقی برای زائران اندیشیده شده است.

سرپرست اداره کل تغذیه و تدارکات سازمان حج و زیارت، ارائه بهترین خدمات به زائران را سیاست اداره کل متبوعش دانست و تاکید کرد: همه ساله موضوعاتی نظیر طبع غذا، سردوگرم بودن، میزان کالری، مقدار غذا، نوع غذا با شرایط جسمی و بیماری‌های زائران، نزدیک شدن به ایام تشریق، حین ایام تشریق، بعد از ایام تشریق و ... مدنظر کارشناسان قرار می‌گیرد و امسال نیز این مهم به طور ویژه در دستور کار بوده است.

فرشید افزود: کارشناسان اداره کل تغذیه و تدارکات، صاحبنظران و پیشکسوتان این حوزه، مدیران مجموعه و کاروان، مدیران آشپزخانه ها، هیئت پزشکی، کارشناسان بهداشت و تغذیه و دست اندرکاران امر حدود ۲۰۰ ساعت جلسه را برای برنامه ریزی مناسب در خصوص تغذیه و تدارکات برگزار کرده اند و خوشبختانه نتایج مناسبی حاصل شده است.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی‌ها برای تغذیه و تدارکات نهایی شده است، توضیح داد: بهبود مستمر و رفع نقاط ضعف و توجه به نقاط قوت به همراه اجرایی شدن نظرات کارشناسی همیشه مدنظر ما بوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *