صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

مشارکت اتحادیه اروپا در دامن زدن به بحران انسانی مهاجران

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲:۳۷
کد خبر: ۵۰۲۴۷۶
دویچه وله در گزارشی نوشته که یک گروه حقوق بشری دولت‌های اتحادیه اروپا را به دلیل دامن زدن به افزایش بحران انسانی در مرز مشترک با بوسنی محکوم کرده است.
به گزارش گروه بین الملل ،  یک گروه حقوق بشر دولت‌های اتحادیه اروپا را به دلیل دامن زدن به افزایش بحران انسانی در مرز مشترک با کشور بوسنی را محکوم کرد. بسیاری از مهاجران گرفتار در این مرز با شرایط بسیار سختی دست و پنجه نرم می‌کنند.
 
سازمان عفو بین الملل می‎گوید: دولت‌های اروپایی از بیرون کردن غیر قانونی مهاجرانی که در مرز مشترک با بوسنی هستند، حمایت کرد‎ه‎اند.

به گزارش دویچه وله، محققان در بررسی‌های خود دریافتند که پلیس کرواسی به منظور جلوگیری از ورود پناهجویان به بوسنی نیرو‌های بیشماری را به کار گرفته است. این در حالی است که بسیاری از این پناهجویان از نیاز‌های ابتدایی همانند مراقبت‌های پزشکی، غذا و یا پناهگاه محروم هستند.

به گفته این گروه حقوق بشری، کشور‌هایی که در سراسر اتحادیه اروپا قرار دارند بخشی از هزینه‌های پلیس مرزی کرواسی و در برخی موارد حقوق کارمندان پلیس و همچنین تجهیزات آن‌ها را تامین می‌کنند.

علاوه بر آن، با توجه به اولویت بندی کنترل مرزی که بر اساس رعایت قوانین بین المللی صورت می‌گیرد، دولت‌های اروپایی نه تنها چشم خود را بر رفتار خشونت آمیز پلیس کرواسی با پناهجویان می‌بندند، بلکه آن‌ها را حمایت مالی نیز می‌کنند.

این در حالی است که دولت کرواسی اتهامات وارد شده مبنی بر بدرفتاری با مهاجرانی را که قصد ورود به خاک این کشور را داشتند، رد کرده و  توافقنامه‌ای با بوسنی هرزگوین در خصوص بازگشت مهاجرانی که غیر قانونی وارد خاک این کشور شده اند را تنظیم کرده است.

افراد بسیاری خواستار پناهندگی در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا هستند و تلاش می‌کنند پس از آنکه از مرز کرواسی و مجارستان که عضو اتحادیه اروپا نیستند وارد خاک بوسنی یا صربستان شوند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *