صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

صفحات داخلی

رشد صعودی برده داری مدرن در اروپا؛ آشنایی قربانیان با قاچاقچیان از طریق شبکه‎های اجتماعی

۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۱:۰۰
کد خبر: ۴۹۷۷۱۱
نتایج گزارش‌ها حاکی از آن است که برده داری در انگلیس و کشورهای اروپایی روند صعودی به خود گرفته و افزایش یافته است.
به گزارش گروه بین الملل ، تعریف برده داری دیگر تنها مبتنی بر مفهوم مالکیت بر شخص به حساب نمی‌آید. برده داری مدرن بدان معناست که شخصی با تهدید مجبور به کار کردن شود و یا تحت کنترل کارفرمای خود قرار داشته باشد.

مدیر گروه مبارزه با قاچاق و برده داری مدرن در انگلیس می‎گوید: برده داری مدرن خود را در اشکال مختلف از جمله کار اجباری و استفاده از زنان فریب خورده برای استتثمار جنسی نشان می‌دهد.
 

در انگلیس، اغلب قربانیان برده داری مدرن به کار اجباری در صنایع مختلف همانند کشاورزی، ساخت و ساز، شست و شوی خودرو مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند. بر اساس آخرین گزارش ها، برده داری در انگلیس در طی سال گذشته تقریباً ۲ برابر شده است.
 

به گزارش یک خیریه که ۸۶ نفر از قربانیان را در سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ اسکان داده بود، ۴۴ مورد افزایش را در مقایسه با دو سال گذشته گزارش داد.
 

پایگاه استاندارد اخیرا گزارشی اختصاصی در زمینه برده داری مدرن منتشر کرد تا پرده از هزاران قربانی در انگلیس بر دارد.

آمار‌های سازمان جرم و جرایم ملی انگلیس، تعداد قربانیان برده داری مدرن که از ماه آپریل تا ماه ژوئن سال ۲۰۱۸ ثبت شده را ۱.۶۵۸ نفر اعلام کرده که این میزان از قربانیان ۲ درصد بیشتر از سه ماه اول سال بوده است.
 

بر اساس اعلام سازمان حقوق بشری مستقر در استراسبورگ، شمار قربانیان شناسایی شده برده داری در کلیه کشور‌های اروپایی افزایش یافته است. در برخی کشور‌ها از جمله بلژیک، قبرس، گرجستان، پرتغال، صربستان و انگلیس، برده داری در اشکال کار اجباری و قاچاق جنسی رواج بسیاری دارد.
 
بیشتر بخوانید: آشنایی اغلب قربانیان با قاچاقچیان از طریق شبکه‌های اجتماعی و اینترنت 

اغلب این قربانیان از ترس اقدامات تلافی جویانه شبکه قاچاق انسان از مراجعه به پلیس خودداری می‌کنند. ضمن این که پیگرد قانونی و محکومیت عاملات برده داری نیز در موارد نادری از سوی سیستم قضایی کشور‌های اروپایی انجام می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *