صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

می‌ترسم کار به جایی برسد که فرهنگ اروپایی و غربی بر ما حاکم شود

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷:۲۸
کد خبر: ۴۸۹۹۰۳
آیت الله مکارم شیرازی گفت: کم کم می‌ترسم کار به جایی برسد که فرهنگ اروپایی و غربی بر ما حاکم شود و همه چیز را به کنار بگذاریم و آزادی بی‌بند و باری ترویج شود؛ جدیدا مطالبی را به ما خبر داده‌اند که نمی‌توانم بازگو کنم؛ امیدوارم همه مسئولان از خواب غفلت بیدار شوند.
گروه سیاسی ؛ آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم به مسائل فرهنگی کشور پرداخت و گفت: یکی از مسائل مظلوم در شرایط فعلی، مسائل فرهنگی است؛ ما در جمهوری اسلامی زندگی کرده و اسلام جزو آن است و باید فرهنگ اسلام در کشور زنده بماند.

وی با اشاره به اینکه مسائل فرهنگی در سایر مسائل کشور مؤثر است، اظهار داشت: امروز بسیاری از پرونده‌های قضایی در کشور وجود دارد که با مسائل فرهنگی حل می‌شود؛ نصف پرونده‌ها برای نبود فرهنگ مذهبی است.

این مرجع تقلید ابراز داشت: فرهنگ مظلوم به جایی رسیده است که به مردم می‌گویند کتاب مذهبی بخرید و بخوانید؛ اما با وضع موجود مردم کتاب هم نمی‌توانند بخرند؛ مطلعین به بنده خبر داده اند که قیمت کاغذ چهار و نیم برابر شده است.

معظم له خاطرنشان ساخت: وقتی اعتنایی به فرهنگ نشود، شاهد قاچاق، اختلاس، دزدی، سوء استفاده و ... خواهیم بود.

آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: کم کم می‌ترسم کار به جایی برسد که فرهنگ اروپایی و غربی بر ما حاکم شود و همه چیز را به کنار بگذاریم و آزادی بی‌بند و باری ترویج شود؛ جدیدا مطالبی را به ما خبر داده اند که نمی‌توانم بازگو کنم؛ امیدوارم همه مسئولان از خواب غفلت بیدار شوند.

وی در ابتدای درس به بیان روایتی اخلاقی از نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) پرداخت و گفت: رسول گرامی اسلام (ص) فرمودند: «أخلص دینک یکفک القلیل من العمل/ ایمان خویش را خالص کن که اندکى عبادت تو را کفایت کند».

این مرجع تقلید ابراز داشت: معنای روایت این است که آنچه اهمیت دارد، کیفیت عمل است؛ نه کَمیَّت عمل؛ همچنین معیار، خلوص نیت است؛ نه فزونی عمل.

این استاد برجسته حوزه خاطرنشان ساخت: در تاریخ نیز مکرر آمده است که برخی انسان‌ها کار‌های کوچکی انجام داده اند؛ اما منشأ خیر برای خود و جامعه شده اند؛ چون با خلوص نیت بوده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *