صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

فراخوان رئیس عدلیه به اصحاب رسانه

صفحات داخلی

دادستان کرمانشاه: نظارت بر بازار باید تشدید شود

۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵:۱۴
کد خبر: ۴۸۴۲۲۰۸
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه بر لزوم تشدید نظارت بر بازار کرمانشاه توسط دستگاه‌های ذیربط تاکید کرد و گفت: با هرگونه احتکار بشدت برخورد می‌شود.

حمیدرضا کریمی، با اشاره به تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به کشورمان، اظهارکرد: براساس گزارش‌های واصله در شرایط فعلی که رژیم کودک‌کش صهیونیستی مرتکب حمله وحشیانه به کشورمان شده، برخی از افراد سودجو در تلاش برای اخلال در نظام توزیع مایحتاج مردم هستند. 

وی افزود: این افراد سودجو بدون توجه به نیاز سایر شهروندان با اخلال در بازار، کالا و مایحتاج مردم را احتکار و ذخیره سازی می‌کنند. 

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: متاسفانه این اقدام مذموم سودجویان ضمن بی‌ثباتی در بازار، موجب اخلال در نظام توزیع می‌گردد و با حقوق مصرف کنندگان در تعارض است و احساس ناامنی اجتماعی را تسری می‌بخشد. 

وی تاکید کرد: براین اساس، به منظور حفظ آرامش و امنیت اجتماعی و اقتصادی جامعه و در راستای حفظ حقوق عامه اقدامات لازم جهت شناسایی و برخورد قانونی با عوامل مذکور بسرعت انجام می‌گیرد 

کریمی اضافه کرد: دستگاه‌های ذیربط باهم افزایی و همکاری باید نظارت بر توزیع مناسب کالا‌های اساسی را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند و با هرگونه گرانفروشی مقابله شود. 

وی یادآورشد: دستگاه‌های مرتبط در این راستا باید نسبت به شناسایی، کشف، و گزارش موارد احتکار و گرانفروشی به مرجع ذی ربط جهت رسیدگی قضایی اقدام و گشت‌های مشترکی را در این زمینه تشکیل دهند. 

دادستان کرمانشاه افزود: بعلاوه از ظرفیت‌های بسیج در تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها و همچنین بازرسی و نظارت از واحد‌های صنفی اقدام شود. 

وی همچنین بر تشدید نظارت بر نحوه فعالیت نانوایی‌های سطح شهر هم تاکید کرد و گفت: باتوجه به اینکه نان به عنوان قوت اصلی مردم بوده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، لازم است بررسی دقیق عملکرد واحد‌های خبازی در اولویت تیم‌های بازرسی و نظارت قرار گیرد. 

وی در پایان گفت: به این منظور باید بر نحوه استفاده از آرد سهمیه بندی شده، ساعت کار، حضور متصدی یا مباشر، عرضه نان با کیفیت و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت ویژه نظارت شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *