کارگاه پخت زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد.
نظرات بینندگان
جعبه جای خالی داشت چند تا ناپلئونی هم گذاشت
هم قیمت بودند
نهایت حدود چهارصد هزار تومن پرداختم کامم تلخ شد و داغ کردم
مگه چقدر مواد مصرف شده
کارگر بیچاره مگه چقدر حقوقش شده و.....
چیز دیگری هم هست که نگفتم.....!؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *