صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

صفحات داخلی

آمار نگران کننده قاچاق کودکان در کشورهای اروپایی

۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶:۲۲
کد خبر: ۴۷۵۶۷۷۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
آمارها و داده‌های منتشر شده نشان می‌دهد که بسیاری از کودکان در کشورهای اروپایی در خطر افتادن به دام باندهای قاچاق انسان قرار دارند.

خبرگزاری میزان – پارلمان اروپا از طرح جدیدی برای مقابله با سوءاستفاده از کودکان در کشور‌های اروپایی خبر داده است.

مذاکره کنندگان پارلمان و شورای اروپا به یک توافق موقت برای بازنگری قوانین مربوط به پیشگیری و مبارزه با قاچاق انسان دست یافتند.

توافق غیررسمی که هفته گذشته از سوی پارلمان و شورای اروپا به دست آمد، دامنه دستورالعمل فعلی را به مواردی از مصداق‌های قاچاق انسان مانند فرزندخواندگی غیرقانونی و حمایت بهتر از قربانیان گسترش می‌دهد.

براساس این توافق، باید اطمینان حاصل شود که مقامات مبارزه با قاچاق و پناهندگی فعالیت‌های خود را به گونه‌ای هماهنگ می‌کنند تا کودکان قربانیان قاچاق، که به حمایت بین‌المللی نیز نیاز دارند، از حمایت و پشتیبانی مناسب برخوردار شوند و حق پناهندگی آن‌ها رعایت شود.

پارلمان و شورای اروپا باید به طور رسمی این توافق را تایید کنند؛ قوانین جدید ۲۰ روز پس از انتشار در مجله رسمی اتحادیه اروپا لازم‌الاجرا خواهند شد و کشور‌های عضو ۲ سال فرصت دارند تا مفاد آن را اجرا کنند.

گزارش جدید صندوق کودکان درباره وضعیت کودکان در اروپا

نتایج یک نظرسنجی از سوی صندوق نجات کودکان نشان می‌دهد بیش از نیمی از کودکانی که وارد اروپا می‌شوند در سفر و همچنین داخل کشور‌های اروپایی با خطر مواجه هستند.

این سازمان حامی حقوق کودک بیش از ۵۰۰ کودک پناهجو و مهاجر و ارائه دهندگان مراقب از ۱۶ کشور که در حال حاضر در اروپا زندگی می‌کنند را مورد بررسی قرار داد و یافته‌ها نشان دهنده چالش‌های پیش روی کودکانی است که وارد کشور‌های اروپایی می‌شوند.

این گزارش با عنوان «امید و آسیب» نشان داد، ۵۶ درصد از کودکان که به این نظرسنجی پاسخ دادند، گزارش دادند که در سفر خود به اروپا احساس خطر می‌کنند.

 از هر ۴ کودک ۳ مورد این موضوع را به برخورد با پلیس نسبت می‌دهند، دو نفر به مقامات مرزی و از هر ۱۰ نفر ۶ نفر این خطر را به قاچاقچیان انسان نسبت می‌دهند.

۱۸ درصد از کودکان پناهجو از اوکراین که مورد بررسی قرار گرفتند، هنگام ورود به کشور‌های اروپایی احساس خطر کردند و هیچ کدام به تهدید پلیس یا قاچاقچیان اشاره نکردند، اما گزارش کردند که با خشونت، کاهش اعتماد و جدا شدن از والدین خود در کشور‌های میزبان مواجه شده‌اند.

صندوق نجات کودکان می‌گوید که پیمان جدید اتحادیه اروپا به عنوان اصلاح قانونی که پس از نهایی شدن در اوایل سال جاری، سیستم مهاجرت و پناهندگی آینده منطقه را شکل می‌دهد، سیاست‌هایی را که منجر به نقض حقوق کودکان می‌شود دو برابر می‌کند.

 تحت سیستم جدید، کودکان در کشور‌های اروپایی با چشم‌انداز بازداشت و محدودیت‌های آزادی رفت‌وآمد مواجه می‌شوند که بر دسترسی آن‌ها به خدمات حیاتی مانند مراقبت مناسب، آموزش و سلامت تأثیر منفی می‌گذارد.

بدرفتاری؛ عامل مرگ کودکان در اروپا

بدرفتاری با کودکان سالانه منجر به مرگ زودرس صد‌ها کودک زیر ۱۵ سال در اروپا می‌شود؛ همه مرگ و میر‌های ناشی از بدرفتاری به درستی ثبت نشده‌اند و این رقم احتمالا بسیار کمتر از آمار واقعی است.

بررسی این ارقام در مورد جمعیت کودکان در اروپا نشان می‌دهد که حدود ۲۰ میلیون کودک از آزار جنسی، ۴۴ میلیون کودک از آزار جسمی و ۵۵ میلیون کودک از آزار روانی رنج می‌برند.

بدرفتاری ممکن است باعث استرس شود که بر رشد مغز کودکان تأثیر می‌گذارد، به‌ویژه در سال‌های اولیه و همچنین در نوجوانی؛ این امر می‌تواند منجر به اختلال شناختی و ایجاد رفتار‌های مخاطره‌آمیز سلامتی شود که به سلامت روحی و جسمی کودکان آسیب می‌رساند.

بر اساس گزارش کمیسیون اروپا، بیش از نیمی از قربانیان قاچاق ثبت شده در اتحادیه اروپا، اتباع کشورهای اروپایی هستند که بیشتر آنها برای قاچاق جنسی جنسی فروخته می‌شوند.

ایلوا یوهانسون، کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا، پیش از این ضمت اذعان به ایو واقعیت، گفت: می‌توانیم ببینیم که اکثریت عظیمی از کودکان قاچاق شده شهروندان اتحادیه اروپا هستند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *