صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

صفحات داخلی

147 هزار نفر در جنگ ۱۷ ساله‌ آمریکا در "افغانستان" کشته شدند

۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۶۶۵۴۲
بررسی بنیاد «واتسن» دانشگاه برون آمریکا نشان می‌دهد که در ۱۷ سال حضور نیروها‌ی امریکایی در افغانستان بیش از ۱۴۷ هزار نفر کشته شده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل ، بررسی بنیاد «واتسن» دانشگاه برون آمریکا نشان می‌دهد که در ۱۷ سال حضور نیروها‌ی امریکایی در افغانستان بیش از ۱۴۷ هزار نفر کشته شده‌اند.

بنیاد «واتسن» دانشگاه برون در امریکا،‌ هزینه‌های انسانی جنگ‌های پس از یازدهم سپتامبر را بررسی کرده است.

براساس یافته‌های این بنیاد، در مدت زمان حضور آمریکا در افغانستان، عراق و پاکستان، بین ۴۸۰ تا ۵۰۷ هزار نفر در این سه کشور کشته شده‌اند که از این میان تنها ۱۴۷ هزار و ۱۲۴ نفر در افغانستان جانشان را از دست داده‌اند.

یافته‌های این بنیاد که به تازگی منتشر شده، نشان می‌دهد که در طول ۱۷ سال گذشته در افغانستان،‌ ۵۸ هزار و ۵۹۶ نظامی،‌ ۴۲ هزار و ۱۰۰ جنگجوی گروه‌های تروریست،‌ ۳۸ هزار و ۴۸۰ غیرنظامی، ۴۰۹ کارمند نهادهای کمک‌رسان و ۵۴ خبرنگار کشته شده‌اند.

بنیاد «واتسن» همچنان گفته است که نزدیک به ۷ هزار نظامی آمریکایی در افغانستان و عراق کشته شده‌اند که از این میان بیش از دو هزار و ۴۰۰ نظامی امریکایی تنها در افغانستان کشته شده‌اند.

این یافته‌ها که تنها قربانیان مستقیم در جنگ‌ها را مورد بررسی قرار داده است،‌ نشان می‌دهد که با وجود کاهش نبردها در افغانستان،‌ تلفات غیرنظامیان در این کشور رو به افزایش است.

هر چند بنیاد «واتسن» گروه‌های مخالف مسلح دولت را مسوول بیشتر تلفات غیرنظامیان عنوان کرده اما گفته است که نیروهای امنیتی افغان و نظامیان امریکایی نیز در تلفات غیرنظامیان سهم دارند.

براساس یافته‌های این بنیاد،‌ عراق شاهد بیشترین تلفات غیرنظامیان بوده است. در مدت زمان حضور نیروهای امریکایی در عراق بین ۱۸۲ هزار تا ۲۰۴ هزار غیرنظامی کشته شده‌اند.

به نوشته روزنامه اطلاعات روز، این در حالی است که پس از حمله‌ی القاعده بر برج‌های مرکز تجاری جهان در نیویارک، جنگ امریکا به منظور پایان دادن به پدیده‌ی نوظهور تروریسم آغاز شد اما با گذشت ۱۷ سال از آغاز آن، این نبرد خود به طولانی‌ترین جنگ امریکا در تاریخ بدل شده‌است.

/انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *