صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

صفحات داخلی

اداره مطلوب کشور و کاهش آثار تحریم‌ها مهمترین اولویت فعلی دولت است

۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸:۴۴
کد خبر: ۴۴۵۷۰۸
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون اول رئیس جمهور اداره مطلوب کشور و جلوگیری از آسیب رسیدن به زندگی مردم در شرایط تحریم را مهمترین اولویت دولت دانست و گفت: باید به نحوی عمل کنیم که زندگی مردم و فعالیت بنگاه‌های اقتصادی دچار آسیب نشود.
به گزارش گروه سیاسی ، جلسه دیدار جمعی از کارشناسان جوان اقتصادی با معاون اول رئس جمهور امروز برگزار شد.

اسحاق جهانگیری در این جلسه اداره مطلوب کشور و جلوگیری از آسیب رسیدن به زندگی مردم در شرایط تحریم را مهمترین اولویت دولت دانست و گفت: باید با ایجاد ساز و کار‌های کارآمد برای اداره کشور به نحوی عمل کنیم که زندگی مردم و فعالیت بنگاه‌های اقتصادی دچار آسیب نشود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها با ایجاد اتاق فکر و گروه اقدام برای اعمال تحریم علیه ایران، بر لزوم برنامه ریزی دقیق و واکنش بموقع برای مهار تحریم‌ها تاکید کرد و افزود: باید در مقابل اقدامات آمریکا برنامه‌هایی را به اجرا بگذاریم که کمترین فشار و آسیب بر اقشار مختلف جامعه به ویژه طبقات ضعیف وارد شود.

جهانگیری با اشاره به اینکه دولت از نقد عالمانه و کارشناسی سیاست‌های اقتصادی خود استقبال می‌کند، تاکید کرد: من به عنوان معاون اول رییس جمهور باید از سیاست‌های دولت حمایت کنم در عین حال آمادگی لازم برای اصلاح مستمر سیاست‌های اقتصادی دولت وجود دارد تا با تقویت نقاط قوت سیاست‌ها و برطرف کردن نقاط ضعف بر کارآمدی سیاست‌های اقتصادی دولت بیافزائیم.

رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی از کارشناسان اقتصادی حاضر در جلسه خواست با بکارگیری همه توان و ظرفیت علمی خود راهکار‌های عملی و قابل اجرا و عملیاتی در جهت مهار تحریم‌ها و اداره هر چه بهتر کشور تدوین کنند و راهکار‌های پیشنهادی برای مدیریت کشور در شرایط تحریم را به دولت ارائه دهند.

در این جلسه که دبیر هیئت دولت و رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز حضور داشتند، برخی از راهکار‌ها برای مهار تحریم و کاهش آثار منفی آن بر اقتصاد کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *