صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

مضرات استفاده از فرآورده‌های گوشتی برای سلامتی

۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۵:۵۸
کد خبر: ۴۱۶۴۴۱
فرآورده‌های گوشتی حاوی ترکیبات شیمی مضری هستند که خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از قبیل: سرطان را افزایش می‌دهند.
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *