صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

روش پخت پیتزایی ترد و طلایی

۰۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵:۰۱
کد خبر: ۳۹۹۲۲۷
اگر در خانه پیتزا می پزید و می خواهید یک پوسته ترد و طلایی روی آن باشد، قبل از پخت آن باید اقداماتی را انجام دهید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، اگر در خانه پیتزا می پزید و می خواهید یک پوسته ترد و طلایی روی آن باشد، قبل از پخت آن باید اقداماتی را انجام دهید.

نکته اول: خمیر را به مدت 2-3 دقیقه قبل از قرار دادن چاشنی بر روی آن در فر قرار دهید. این کار پایه را از رطوبت محافظت می کند.

نکته دوم: خمیر را روی یک ورق گرم قرار دهید و سپس آن را تزئین کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *