عوارض اضافه کردن سبوس به آرد در نانواییها
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید بر کاهش سبوس گیری از آرد، گفت: برخی از نانوایان سبوس فله ای از کارخانجات آرد خریداری می کنند و به آرد مصرفی اضافه می کنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست، زیرا ممکن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگی های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان این که طبق آخرین گزارشات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ۵۰ درصد نانواییها استانداردهای نمک در نان را رعایت میکنند، افزود: نان مهمترین منبع دریافت نمک در غذای ایرانیها است و به طور متوسط ایرانیها روزانه ۳۰۰ تا ۳۱۰ گرم نان مصرف میکنند که با اجرای ۱۰۰ درصدی کاهش میزان نمک در نان، میتوان روزانه ۳ گرم نمک مصرفی را کاهش داد تا با کاهش میزان نمک مصرفی از بروز بیماریهای غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سکتههای قلبی و مغزی جلوگیری شود.
دکتر عبداللهی یکی از معایب آرد توزیع شده در نانواییها را سبوس گیری بیش از اندازه از آرد توسط کارخانجات آرد بیان کرد و گفت: در صدد هستیم که میزان سبوس گیری از آرد را کاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماریهای غیرواگیر را کاهش دهیم
منبع:وبدا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *