صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

صفحات داخلی

جلوگیری از هک شدن ایمیل با این ترفندها/شیائومی می‌نوت ۳ زیر ذره بین/ برترین مرورگر‌های اندرویدی ۲۰۱۷

۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۷:۳۲
کد خبر: ۳۴۸۱۹۴
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
نکاتی برای جلوگیری از هک شدن ایمیل، با ۱۰ مرورگر اندرویدی برتر سال ۲۰۱۷ آشنا شوید و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.

به گزارش گروه فضای مجازی ،نکاتی برای جلوگیری از هک شدن ایمیل، با ۱۰ مرورگر اندرویدی برتر سال ۲۰۱۷ آشنا شوید و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.

 

جزئیات را در ادامه بخوانید...

 

نکاتی برای جلوگیری از هک شدن ایمیل

ایسنا:بر اساس اعلام وب‌سایت huffingtonpost ، امروزه شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی بسیاری از جمله ایمیل‌ها و پیام رسان‌ها و دیگر سایت‌های اجتماعی، هدف حملات سایبری هکرهای اینترنتی شده است. بدیهی است آگاهی از نحوه جلوگیری و مقابله با این گونه حملات سایبری می تواند به امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی کمک به‌سزایی کند.

در این گزارش، به روش های جلوگیری از هک شدن اکانت ایمیل یا پست الکترونیکی می پردازیم:

ورود به سایت های دارای https

کاربران باید توجه داشته باشند که در ابتدای آدرس سایت‌ها باید پیشوند “https” ، قبل از“www” وجود داشته باشد. این امر نشان دهنده یک وب‌سایت امن و معتبر است.

باز نکردن ایمیل‌های ناشناس

اگر احتمال می‌دهید که فرستنده ایمیل را نمی‌شناسید، ریسک نکنید و برای مشاهده محتوای پیام، آن را باز نکنید. معمولا ایمیل های ناشناس و مشکوک با عنوان هایی جذاب به کاربران اینترنتی فرستاده می شوند تا خواننده به آن جذب شده و با باز شدن پیام مذکور، ویروس ها و یا بد افزارها به رایانه شخص قربانی حمله کنند و اطلاعات شخصی وی را به سرقت برده و حساب کاربری او را هک کنند.

نصب آنتی ویروس

کاربران باید در فضای آلوده امروزی اینترنت، از نصب و به‌روزرسانی آنتی ویروس های معتبر، معروف و اصل اطمینان پیدا کنند تا در صورت بروز هر گونه مشکل، ویروس های یافته شده بسرعت نابود شده و مشکل برطرف شود.

عدم ورود به اکانت از طریق رایانه‌های ناشناس

راهکار دیگر که براحتی قابل اجراست، آن است که از رایانه‌های ناشناس که در مکان های عمومی نظیر کافی نت، کتابخانه، کافی شاپ، دانشگاه و غیره وجود دارند، وارد حساب کاربری ایمیل خود نشوید. حتی اگر به امنیت این سیستم ها اعتماد دارید، بهتر است چون رایانه شخصی خودتان نیست، با آنها وارد اکانت ایمیل خود نشوید.

اطمینان از ثبت گذرواژه قوی

کاربران باید از قوی بودن گذرواژه (password) خود مطمئن باشند. البته سرویس‌های پست الکترونیکی نظیر یاهو و جی‌میل، خود به هنگام تعیین گذرواژه میزان قوت آن را به کاربر اعلام می کنند تا در صورت ضعیف بودن، آن را تغییر دهند. کارشناسان فضای مجازی پیشنهاد می کنند با گذشت هر شش ماه، گذرواژه خود را تغییر داده و هرگز برای اکانت های مختلف خود در اینترنت، از یک گذرواژه استفاده نکنند. از ویژگی های یک گذرواژه مناسب و قوی آن است که هم از حروف کوچک و هم از حروف بزرگ الفبای انگلیسی به‌همراه اعداد و علامت ها استفاده شود.

عدم بکارگیری کلمات رایج

کاربران باید از بکار بردن کلمات رایجی که براحتی قابل حدس زدن است، پرهیز کنند. بعنوان مثال، اعداد پشت سرهم نظیر ۱۲۳۴، شماره تلفن خانه یا همراه، تاریخ تولد، اسم خود یا همسر از جمله کلمات و اعدادی است که براحتی توسط هرکسی قابل حدس و گمان است. بدین ترتیب هکرها با کمترین زحمت ممکن، قادر خواهند بود به اطلاعات خصوصی و حساب ایمیل کاربران دسترسی پیدا کنند.

فعالسازی قابلیت شناسایی دو مرحله ای

در صورتیکه کاربران از سرویس‌های گوگل استفاده می کنند، بعنوان اقدامی جهت افزایش امنیت اکانت گوگل خود، می توانند از قابلیت شناسایی دو مرحله ای گوگل اکانت استفاده کنند.

استفاده از نرم افزار مدیریت گذرواژه

این نرم افزار قادر است گذرواژه شما را بررسی کرده و سپس با پیغام و هشدارهایی به تقویت گذرواژه و تغییر کلمات آن کمک خواهد کرد.

تعیین گذرواژه نسبتا طولانی

ممکن است کاربران پس از تعیین یک گذرواژه و رعایت مقررات و نکته های مذکور، تصور کنند گذرواژه مناسبی ساخته‌اند اما با تایپ کردن آن، سرویس پست الکترونیک مربوطه آن را به دلیل کوتاه بودن نمی پذیرد.

با اینکه می دانیم نکات بسیار زیادی در رابطه با حفظ امنیت حساب های شخصی و ایمیل ها وجود دارد، با این حال نکات ذکر شده در این گزارش می تواند به کاربران کمک کند تا در فضای مجازی با خیال راحت تری به فعالیت بپزدازند.

 شیائومی می نوت 3 معرفی شد: چیپست اسنپدراگون 660 و دوربین دوگانه

دیجی رو:پس از معرفی شیائومی می میکس 2 این بار نوبت به معرفی می نوت 3 رسید. نکته جالب در طراحی این مدل این است که به نظر می‌رسد با یک نسخه بزرگ‌تر از شیائومی می 6 روبه‌رو هستید. می نوت 3 دارای نمایشگر 5.5 اینچی است و از بدنه باریکی بهره می‌برد در حالی می 6 دارای نمایشگر 5.15 اینچی بود.

نمایشگر می نوت 3 از نوع IPS LCD است و رزولوشن تمام اچ‌دی را ارائه می‌کند. حداکثر روشنایی این نمایشگر نیز در سطح مناسبی قرار دارد و زیر نور مستقیم آفتاب هم مشکلی برای دیدن محتوای نمایشگر نخواهید داشت.

ازنظر دوربین می نوت 3 به استانداردهای روز مجهز است. وجود دو دوربین 12 مگاپیکسلی در پشت بدنه که از زوم اپتیکال تا دو برابر پشتیبانی می‌کنند به همراه لرزش گیر 4 جهتی اپتیکال تصویر از اصلی‌ترین قابلیت‌های آن است. وجود قابلیت زوم اپتیکال به شما کمک می‌کند بدون افت کیفیت بر روی سوژه‌ها زوم کنید و لرزش گیر نیز اثرات حرکت دست را در هنگام عکاسی کاهش خواهد داد. دوربین سلفی می نوت 3 هم 16 مگاپیکسل است.

محصول جدید شیائومی با 6 گیگابایت حافظه رم همراه شده تا خیال کاربران از اجرای همزمان چندین اپلیکیشن و جابه‌جایی میان آن‌ها راحت باشد. همچنین چیپست اسنپدراگون 660 نیز از قدرت قابل‌قبول و مصرف انرژی پایینی برخوردار است. این چیپست دارای پردازنده 8 هسته‌ای است و حداکثر فرکانس کاری 2.2 گیگاهرتز را ارائه می‌کند. پردازنده گرافیکی این مدل نیز از نوع آدرنو 512 است.

امکاناتی مانند باز شدن قفل صفحه با تشخیص چهره، NFC و حسگر اثرانگشت نیز در می نوت 3 وجود دارند. باتری می نوت 3 نیز دارای ظرفیت 3500 میلی ساعت است و از شارژ سریع نسخه 3.0 پشتیبانی می‌کند. می نوت 3 در دو رنگ مشکی و آبی با قیمت پایه 320 یورو عرضه خواهد شد.

مشخصات می نوت 3 عبارت‌اند از:

نمایشگر 5.5 اینچ
چیپست اسنپدراگون 660
6 گیگابایت حافظه رم
64 و 128 گیگابایت حافظه داخلی
اندروید 7.1 نوقا
دو دوربین 12 مگاپیکسلی در پشت (همانند می 6)
دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی
باتری 3500 میلی‌آمپر ساعتی
عرضه در رنگ‌های مشکی و آبی
قیمت پایه 320 یورو در نسخه مشکی 64 گیگابایتی تا 380 یورو در نسخه آبی 128 گیگابایتی

 با 10 مرورگر اندرویدی برتر سال 2017 آشنا شوید

مرورگرهای وب یکی از مهمترین اپلیکیشن ها در هر دستگاه هوشمندی می‌باشند. مرورگر اینترنتی که شما روی گوشی یا تبلت خود نصب می کنید باید ویژگی‌ها و کارایی های مدنظر شما را دارا باشد. یافتن مرورگر مناسب کار ساده ای نیست، چرا که در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از مرورگرهای وب برای سیستم عامل های مختلف عرضه شده‌اند که بسیاری راجع به آنان شناختی ندارند.

در این مطلب قصد داریم تا 10 مرورگر وب برتر اندرویدی را به شما معرفی کنیم.

مرورگر بریو (Brave Browser)



بریو یکی از جدیدترین مرورگرهای اندرویدی است. این مرورگر که در سال 2016 منتشر شد، ویژگی‌های مختلفی دارد. یکی از آن‌ها مسدود کننده تبلیغات می‌باشد که برای بسیاری از کاربران اهمیت زیادی دارد. همچنین این مرورگر کوکی های سایت های مشکوک و اسکریپت های آنان را نیز مسدود می‌نماید و تمام عملیات وبگردی شما از طریق پروتکل امن https انجام می‌شود.

کرومر (Chromer)



کرومر یکی از خاص ترین مرورگرهای وب اندرویدی می‌باشد که در واقع مانند لانچری است که بر روی گوگل کروم نصب شده و ظاهر زیباتری به مرورگر بخشیده است. برای بهره مندی از تمام امکانات کرومر باید مرورگر گوگل کروم را روی دستگاه خود نصب کنید. کرومر به تنهایی یک مرورگر بسیار سبک و کاربردی می‌باشد که حجم زیادی از حافظه گوشی شما را اشغال نمی‌کند ولی عملکرد بسیار خوبی دارد.

مرورگر دلفین (Dolphin Browser)



مرورگر دلفین یکی از قدیمی‌ترین و موفق‌ترین مرورگرهای وب در دستگاه های اندروید می‌باشد که ویژگی خوب و کاربردی دارد. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به تم های مختلف، پشتیبانی از فلش پلیر، مسدود کننده تبلیغات اشاره کرد. افزونه های مختلفی برای این مرورگر در دسترس است که در صورت نیاز می‌توانید آنها را دانلود و روی مرورگر دلفین نصب نمایید.

مرورگر فایرفاکس (Firefox Browser)



فایرفاکس یک مرورگر محبوب می‌باشد، چه در کامپیوترها و چه در گوشی‌های اندرویدی. این مرورگر را می‌توان یکی از قدیمی ترین و بهترین مرورگرهای وب دانست. فایرفاکس اندروید نیز ویژگی‌های خوبی از جمله همگام سازی مرورگر گوشی یا تبلت شما با کامپیوتر، ویژگی های امنیتی، استفاده آسان، اشتراک گذاری سریع، پشتیبانی از کروم کست و … بهره می‌برد. همانند مرورگر دلفین، فایرفاکس نیز دارای افزونه های مختلفی می‌باشد که بر اساس نیاز می‌توانید آنها را انتخاب و نصب نمایید.

فلینکس (Flynx)

فلینکس یکی از مرورگرهای جالب اندرویدی است که ویژگی های جذابی دارد. از آن جمله می‌توان به باز شدن تب های مختلف در آن اشاره کرد. بدین صورت که زمانی که شما صفحه وب جدیدی را در تب دیگر باز می‌کنید تب باز شده در پنجره کوچکی در کنار مرورگر با شما نشان داده می‌شود و لینک مورد نظر در پس زمینه در صفحه لود شده و شما می‌توانید با دیدن لود شدن کامل صفحه، تب جدید را باز نمایید. از دیگر ویژگی‌های فلینکس می‌توان به حالت شب این مرورگر اشاره کرد.

 

گوگل کروم


قطعا گوگل کروم محبوب ترین مرورگر وب اندرویدی در بین تمامی مرورگرهای نامبرده شده در این مطلب می‌باشد که ویژگی‌های بسیار خوب و کاملی دارد. همانند فایرفاکس، در گوگل کروم نیز می‌توانید اطلاعات مرورگر کامیپوتر خود را در گوشی یا تبلت اندرویدی خود همگام سازی کرده و مشاهده نمایید. یکی از نقاط قوت گوگل کروم طراحی ساده و زیبای این مرورگر است. انتخاب اکثر کاربران اندرویدی برای مرور صفحات وب گوگل کروم می‌باشد و به نوعی کامل ترین مرورگر وب برای پلتفرم اندروید است.

مرورگر لایتنینگ (Lightning Browser)



لایتنینگ یکی از مرورگرهای قدرتمند اندرویدی که ویژگی‌های خوبی دارد. ظاهر این مرورگر بسیار ساده و در عین حال جذاب است. از جمله نقاط مثبت این مرورگر می‌توان به مسدود کننده تبلیغات و تم های گوناگون آن اشاره کرد. این مرورگر از پراکسی نیز پشتیبانی می‌نماید. نسخه عادی این مرورگر به صورت رایگان در دسترس است.


مرورگر Naked

مرورگر Naked نسبت به سایر مرورگرهایی که تاکنون به آن اشاره کردیم ناشناخته‌تر است. این مرورگر نیز طراحی ساده‌ای دارد ولی تمام مشخصات یک مرورگر جدید و قدرتمند را دارا می‌باشد. Naked با پشتیبانی از فلش پلیر و قابلیت هایی همچون مسدود سازی تبلیغات به یکی از بهترین مرورگرهای سیستم عامل اندروید تبدیل شده است.

مرورگرهای اپرا Opera Browsers

مرورگر اپرا در سیستم عامل های مختلف از محبوبیت زیادی برخوردار است. از زمان قدیم در گوشی‌های جاوا، سیمبین و حالا اندروید مرورگرهای مختلف این کمپانی به خصوص اپرا مینی برای کاربران در سراسر جهان کاربردی بوده اند. مرورگهای اپرا دارای ویژگی‌ها و مشخصات کاملی هستند که تمامی آنها را در بین 10 مرورگر برتر اندرویدی جای داده است.

مرورگر سامسونگ نسخه آزمایشی (Samsung Internet Browser Beta)

مرورگر وب سامسونگ یکی از جذاب ترین مرورگرهای اینترنت در دستگاه های اندروید است. طراحی زیبا و ویژگی‌های کامل و کاربردی باعث شده تا این مرورگر به یکی از بهترین مرورگرهای اندروید تبدیل شود. از جمله مشخصات آن می‌توان دارا بودن افزونه های مختلف و مسدود کننده تبلیغات اشاره کرد. مرورگر سامسونگ از ویدیوهای 360 درجه پشتیبانی می‌کند که این یک امتیاز برای این مرورگر در مقایسه با سایر مرورگرها است.

در حال حاضر نسخه آزمایشی مرورگر سامسونگ در دسترس می‌باشد که در آینده با رفع عیب ها و نواقص احتمالی شاهد عرضه نسخه کامل این مرورگر خواهیم بود.

 قابلیت جدید iOS 11 دسترسی غیرمجاز به اطلاعات درون آن را تقریبا غیرممکن خواهد کرد!

شرکت اپل تغییراتی را بر روی iOS 11 اعمال کرده است که به موجب آن دسترسی غیرمجاز به اطلاعات درون آیفون دشوارتر از گذشته می‌شود.

اپل ابتدا ویژگی غیر فعال کردن موقت تاچ‌ آی‌ دی را اجرا کرد به نحوی که دسترسی به گوشی بدون وارد کردن رمز عبور ناممکن می‌شود. حالا شرکت نرم‌افزار ElcomSoft قابلیت حفاظتی دیگری را نیز در iOS 11 پیدا کرده که همگام‌سازی اطلاعات دستگاه با مک یا کامپیوتر را دشوار می‌سازد.

در نسخه‌های سابق iOS برای برقراری ارتباط با کامپیوتر نیاز بود که دستگاه قفل‌گشایی شود (تا به امروز نیز این‌کار با استفاده از اثرانگشت انجام می‌شد). حالا در iOS 11 برای همگام‌سازی دستگاه با کامپیوتر باید رمز عبور وارد شود. پس حتی اگر شما را وادار کنند قفل گوشی را از طریق تاچ‌ آی دی باز کنید و فراموش کرده باشید آنرا موقتا غیرفعال کنید باز هم نمی‌توانند از اطلاعات شما بک‌آپ یا پشتیبان‌گیری کنند چرا که از این پس برقراری ارتباط صحیح بین دستگاه iOS و کامپیوتر مستلزم انجام یک سری الگوهای منطقی است و متخصصین بدون جفت کردن دستگاه با کامپیوتر نمی‌توانند از آن پشتیبان‌گیری محلی کنند.

مبحث امنیت همواره مورد توجه شرکت اپل بوده و به همین دلیل است که این شرکت تمامی اطلاعات حساس را رمزگذاری کرده و کارهایی از این دست در iOS انجام داده تا از دسترسی غیرمجاز به دستگاه‌های شما جلوگیری کند.

 

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *