صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

فراخوان رئیس عدلیه به اصحاب رسانه

صفحات داخلی

نباید در فست فودها فقط با یک روغن غذاها سرخ شوند

۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲:۰۵
کد خبر: ۳۱۹۱۳۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
کارشناس اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: نباید فقط با یک روغن در طول روز تمام غذاها در فست فودها سرخ شود و باید این روغن های مضر روزی چند بار تعویض شوند.
به گزارش گروه جامعه ،وحیده شایگان، گفت: امروزه یکی از مهمترین دغدغه خانواده ها، تغییر سبک زندگی و نوع تغذیه نوجوانان و جوانان است به گونه‌ای که بسیاری از وعده‌های غذایی با صرف غذاهای رستورانی و فست فود‌ها تامین می‌شود.

وی افزود: در دهه اخیر تعداد واحدهای تولید فرآورده‌های غذایی که غذا را در حضور مشتری در روغن سرخ کردنی تهیه و عرضه می‌کنند، بسیار زیاد شده است. سرعت در تهیه و طعم و مزه و بعضا قیمت مناسب اینگونه مواد غذایی از شاخص‌ها و مزیت‌های اصلی و مورد توجه مصرف کنندگان است؛ لذا با توجه به گستردگی قشر مصرف کننده با قاطعیت می‌توان گفت: سلامتی و ایمنی اینگونه فرآورده غذایی یک الزام است.

شایگان در ادامه با بیان این مطلب که ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن به عوامل مختلفی بستگی دارد، گفت: کیفیت و مقاومت و مناسب بودن روغن مورد استفاده برای مصرف سرخ کردنی، دفعات استفاده از روغن و همچنین دما و زمان سرخ کردن، باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: هر چقدر دما بالاتر و زمان سرخ کردن طولانی‌تر باشد ترکیبات شیمیایی حاصل از تجزیه شیمیایی و اکسیداتیو روغن مصرفی از جمله انواع رادیکال‌های آزاد، پلیمرها، ترکیبات قطبی و... بیشتری در حین فرآیند تشکیل خواهد شد.

این کارشناس مواد غذایی، به نوع و ماهیت ماده سرخ شونده به عنوان یکی دیگر از عوامل ایمنی غذاهای سرخ کردنی اشاره کرد و افزود: طراحی دستگاه سرخ کن باید بگونه‌ای باشد که ترکیبات زیانباری حاصل از تجزیه حرارتی را که به تدریج در طول عمل سرخ کردن تشکیل می‌شود، خارج کند.
 

برچسب ها: فست فود فست فودها

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *