صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

آشنایی با خواص شگفت انگیز هسته زردآلو

۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۱:۰۰
کد خبر: ۳۰۹۳۰۹
دانشمندان با مطالعه هسته زردآلو و تحقیقات گسترده روی آن دریافتند که هسته این میوه حاوی عناصر شیمیایی می باشد که خاصیت ضد سرطانی به هسته این میوه می دهد و در این مورد بسیار مناسب و موثر است.
به گزارش گروه فضای مجازی ، هسته زردآلو حاوی مغزی بادام مانند می باشد و توسط پوسته ای سخت احاطه شده است، که مغز آن حاوی ماده ای به نام لتریل‌ می باشد که امیگدالین‌ یا ویتامین B17 نیز نامیده می شود.

این ماده(لتریل) تمایل زیادی به از بین بردن سلول های سرطانی دارد، در حالیکه در همان لحظه سلول های سالم را به حال خود رها می کند و نزدیک آنها نمی شود.

لتریل ، به نظر ماده ی موثری می رسد و مفید است، چرا که از چهار مولکول مجزا ساخته شده است. 2 عدد گلوکز، یک عدد سیانید و یک عدد بنزآلدهید.

سیانید و بنزآلدهید هر دو سمی می باشند ولی بخاطر اینکه به صورت غیر زیستی با یکدیگر هم بست شده اند هیچ خطری برای سلول های بدن نخواهند داشت.

 

زمانی که لتریل با سلول های سرطانی مواجه می شود همه چیز متفاوت خواهد بود.از آنجاییکه سلول های سرطانی شامل آنزیمی به نام بتا گلوکوزیداز هستند که اجزا مولکول های لتریل را از هم جدا میکند، عناصر سمی لتریل در مواجه با بتاگلوکوزیدار تبدیل به سیانید و بنزآلدهید می شود که این مواد شیمیایی سمی یک راست به سمت کشتن سلول های سرطانی می روند و هیچ تاثیری بر سلول های سالم بدن نخواهند داشت.

بد نیست خاطر بدانید که مصرف بیش از اندازه هسته زردآلو می تواند منجر به مسمومیت و حتی بعضی اوقات مرگ شود پس در مصرف هسته زردآلو زیاده روی نکنید و همواره اعتدال را رعایت کنید.

منبع: آکا


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *