صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

طرز تهیه کلم سوخاری

۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۴:۰۱
کد خبر: ۲۹۳۶۲۰
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کلم سوخاری را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کلم سوخاری را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 
گل کلم: یک بوته متوسط ، روغن و نمک و فلفل: به میزان لازم ، آرد: دوسوم لیوان ، زرد چوبه: یک قاشق مرباخوری ، تخم مرغ: 2 عدد ، شیر: یک فنجان

طرز تهیه:

ابتدا گل کلم را به قطعه‌های منظم گل‌برش بزنید و با مقداری آب و نمک بپزید. دقت کنید خیلی له نشود.

در یک ظرف گود، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با شیر و آرد و نمک و زردچوبه خوب مخلوط کنید. گل کلم‌ها را بعد از پختن، در سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.

روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. گل کلم‌ها را در سس آماده شده بزنید و در روغن فراوان سرخ کرده و در دیس چیده و میل کنید.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *