صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

افزایش حملات به اماکن مذهبی و شیعیان "افغانستان" جنایت جنگی است

۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۲:۰۱
کد خبر: ۲۷۶۶۸۷
دسته بندی‌: بین الملل- جهان ، عمومی
دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان در گزارشی اعلام کرد که افزایش حملات تروریستی به اماکن مذهبی در سال ۲۰۱۶ میلادی با هدف قراردادن شیعیان این کشور، جنایت جنگی است.
به گزارش سرویس بین الملل دفتر معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در گزارشی اعلام کرد که میزان تلفات غیرنظامیان و حملات تروریستی به امکان مذهبی در سال 2016 میلادی نسبت به مشابه سال گذشته‌اش 6 برابر افزایش یافته است.
 
یوناما در گزارش خود ضمن ابراز نگرانی از این حملات، نوشت که حملات افراد وابسته به گروه تروریستی داعش در سال 2016 میلادی نسبت به سال 2015 میلادی 10 برابر افزایش یافته است.
 
در گزارش آمده است که داعش در افغانستان بیشتر بر حملات انتحاری و قتل‌های هدفمند تمرکز داشته و همواره تلاش کرده‌ است که شیعیان افغانستان را هدف قرار دهد.
 
براساس گزارش یوناما، تلفات شیعیان در افغانستان در سال گذشته میلادی 87 کشته و 291 زخمی بوده در حالی که این رقم در سال 2015 میلادی به 42 کشته و 14 زخمی می‌رسید.
 
«تاداماچی یاماماتو» رئیس یوناما در نشست خبری ضمن پیچیده توصیف کردن حمله بر شیعیان به ویژه اقوام هزاره در کابل، گفت که این حملات جنایت جنگی است.
 
این در حالی است که در عزاداری‌های ماه محرم سال جاری چندین حمله به عزاداران از جمله زیارت کارته سخی و مسجد باقرالعلوم (علیه‌السلام) در کابل و عزاداران در مزار شریف انجام شد که ده‌ها عزادار در این حملات به شهادت رسیدند.
 
تظاهرات مدنی جنبش موسوم به «روشنایی» که اکثر آن‌ها را قوم هزاره تشکیل داده بود، نیز مورد حمله تروریستی قرار گرفت.
 
یوناما همچنین در گزارش خود اعلام کرد که از ماه ژانویه تا دسامبر سال 2016 میلادی، میزان تلفات غیرنظامیان 11418 نفر بوده که از این میان 3498 نفر کشته و 7920 تن دیگر زخمی شدند.
 
این در حالی است که مجموع تلفات در سال 2015 میلادی 11034 نفر بود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *