صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

غذاهای سنتی یاسوج برندسازی می شوند

۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۵۲۰۷۸
معاون عمرانی استاندارکهگیلویه و بویراحمد گفت: غذاهای منحصر و مختص به استان وجود دارد، که باید با هدف برند سازی، ترویج و توسعه آن گام های مناسبی برداشته شود.
به گزارش گروه جامعه ،پژمان نیک اقبالی گفت: برندسازی غذاهای سنتی با هدف شناخت فرهنگ غذایی و ترویج گردشگری استان انجام شود.
 
وی که  در جلسه کارگروه گردشگری استان صحبت می کرد افزود: بسیاری از غذاهای اصلی استان به دلیل بی توجهی به برند سازی  توسط دیگر استان ها به ثبت رسیده است.
 
نیک اقبالی گفت: غذاهای منحصر و مختص به استان وجود دارد، که باید با هدف برند سازی، ترویج و توسعه آن گام های مناسبی برداشته شود.
 
معاون عمرانی استاندار کهگیل.ویه و بویر احمد گفت: تشکیل یک کارگروه ذیل کارگروه گردشگری با حضور افراد متخصص و کارشناس غذایی در زمینه آشپزی کمک مناسبی در زمینه شناخت و توسعه فرهنگ غذاهای استان را دارد.
 
وی افزود: لازم است گزارش عملکرد این کارگروه در کارگروه گردشگری استان ارائه شود.
 
نیک اقبالی با اشاره به طرح اکو موزه عشایری و روستایی،  عنوان داشت: ضرورت نیاز استان به اکو موزه در کارگروه گردشگری بررسی وتایید و مباحث کارشناسی طرح، محل سازه، امور زیربنایی و طرح توجیهی در کارگروه امور زیربنایی به نحو تخصصی بررسی خواهد شد.
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *