صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

تغییر نام یک فراکسیون مجلس از "شمال غرب" به "ترک نشین"/ روایت دو نماینده از اهداف این فراکسیون

۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸:۵۷
کد خبر: ۲۳۹۱۰۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سخنگوی فراکسیون مناطق ترک نشین عصر دیروز از تشکیل فراکسیون مناطق ترک نشین با حضور 100 نماینده مجلس خبر داد.
-گروه سیاسی: زهرا ساعی سخنگوی فراکسیون مناطق ترک نشین عصر دیروز از تشکیل فراکسیون مناطق ترک نشین  با حضور 100 نماینده مجلس خبر داد.

 به گفته وی در این جلسه "مسعود پزشکیان" به عنوان رئیس فراکسیون، "نادر قاضی پور" نماینده ارومیه و "رضا کریمی" نماینده اردبیل به عنوان نواب رئیس، "محمد حسن نژاد" نماینده مرند و جلفا و "شهاب الدین بی مقدار" نماینده تبریز به عنوان دبیران انتخاب شدند.


نادر قاضی پور در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی با تاکید بر اینکه پیش از این  فراکسیون مناطق شمال غرب فعالیت داشته و نمایندگانی از قزوین،‌قشقایی، خراسان شمالی ، ترکمن،‌ ترک خوزستان ، اصفهان و تهران در آن حضور داشتند بیان داشت: این نمایندگان به ما گفتند، ما در استان خود مناطق ترک نشین داریم و چرا این فراکسیون باید شمال غرب نامیده شود؟


نماینده مردم ارومیه ادامه داد: بعد از گفت و گو ها تصمیم گرفیتم، نام این فراکسیون را به «مناطق ترک نشین» تغییر نام بدهیم.

از سویی دیگر، احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی گفت: این فراکسیون با هدف توسعه چهار استان آذربایجان شرقی،‌آذربایجان غربی،‌اردبیل و زنجان تشکیل شده و بیشتر اهداف توسعه منطقه ای را دنبال می کند.

نماینده مردم تبریز خاطر نشان کرد: برای افزایش تعداد خود از نمایندگان مناطق دیگر ترک نشین هم استفاده می کنیم.

وی اظهار داشت: چهار استان مذکور دارای موضوعات مشترکی هستند که وقتی کنار هم قرار می گیرند می توانند قدرت تاثیرگذاریشان را هم افزایش دهند.

علی رضا بیگی با بیان اینکه یک فراکسیون فارغ از موضوعات سیاسی و شائبه هایی که ممکن است بر آن وارد شود تلاش می کند امکانات بالقوه و ظرفیت این مناطق را با افزایش قدرت تاثیر گذاری خود به ظهور برساند بیان داشت: ممکن است در هر تشکلی آثاری از افراط و تفریط به وجود بیاید، ولی تلاش ما این است که فارغ از شائبه های سیاسی این تشکل را به منظور افزایش قدرت اثر گذاری و توسعه مناطق ایجاد کنیم و اگر احساس کنیم چنین شائبه هایی وجود دارد، قطعا جلوگیری می کنیم و حضورمان را متوقف می کنیم.

میزان تمرکز و پراکندگی هموطنان ترک زبان در خاک ایران




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *