صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

صفحات داخلی

سردخانه‌های کشاورزی و تولید کنسانتره راهکار افزایش ظرفیت مرکبات

۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰:۰۲
کد خبر: ۲۳۶۳۷۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به لزوم نگهداری مرکبات در سردخانه ها،گفت: مرکبات با توجه به حجم بالای تولید می‌تواند تبدیل به کنسانتره و آبمیوه شود،زیرا فرآورده شدن محصول به معنای افزایش ارزش افزوده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *