صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرمانده عراقی، ترکیه را در ایران تهدید کرد

۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹:۲۷
کد خبر: ۲۲۸۴۶۹
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
سید علی الیاسری ضمن حضور در خبرگزاری میزان نسبت به تمدید حضور نظامی ترکیه در خاک عراق واکنش نشان داد.
-گروه سیاسی: سید علی الیاسری فرمانده سرایا الخراسانی عراق ضمن بازدید از ، در پاسخ به سوالی پیرامون "تمدید حضور نظامی ترکیه در خاک دو کشور عراق و سوریه" گفت:" ورود ترکیه به عراق دلایل زیادی داشت؛ سال های سال ترک ها امید داشتند که به عراق برگردند؛ کشور عراق کنونی برای سالیان سال جزئی از عثمانی بود و اتفاقا منطقه موصل نیز آخرین منطقه ای بود که عثمانی آن را از دست داده بود؛ الان فرصتی برایشان پیش آمده که آنها به شکل نظامی وارد منطقه شوند.

از طرف دیگر در منطقه موصل هم ترک ها هستند و هم سنی ها؛ ترکیه هم قصد دارد با کردها و سنی های این منطقه ارتباط داشته باشد؛ ترک ها آمدند از این دو گروه حمایت کردند و با آنها تعامل برقرار کردند و در نتیجه این دو گروه دچار این وهم شدند که ترک ها طرفدار آنها هستند.

ترکیه اهداف خودش را در سر می پروراند؛ آنها با این کار خود اولا به دنبال حفظ و آسیب نرسیدن به مرزهای خودشان هستند و دوما می خواهند از ورود کردهای عراق به ترکیه جلوگیری کند؛ آنها نمی خواهند کردستان عراق با کردستان ترکیه ارتباط پیدا کند.

نظر پارلمان ترکیه مبنی بر تمدید حضور نیروهای نظامی در عراق، ارتباطات سیاسی حکومت ترکیه با حکومت عراق را متزلزل می کند؛ ترکیه حضور در خاک عراق را حق خود می داند درحالیکه حرف مقاومت اسلامی در عراق این است که ترکیه حق ندارد در خاک عراق حضور پیدا کند و منافع و مصالح کشور عراق را تهدید کند؛ نه تنها مقاومت اسلامی بلکه هیچ یک از عراقی ها اقدام ترک ها در زمینه ایجاد ناامنی در خاک خود را نمی پذیرند.

ما به عنوان مقاومت اسلامی به ترکیه اخطار می دهیم اگر عقب نشینی نکنند، مصالح و منافع کشور ترکیه در عراق به ویژه منافع اقتصادی آنها که زیر نظر ما قرار دارد، در صورت ادامه روند فعلی دچار آسیب می شود؛ آنها باید عقب نشینی کنند و مصالح هر دو کشور را در نظر بگیرند."

متن کامل این گفت‌وگو را اینجا بخوانید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *