صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

ظرفیت تولید 800 هزار تن فرآورده گوشتی / تولید تنها 490 هزار تن

۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۸:۰۱
کد خبر: ۱۸۸۷۴۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده‌های گوشتی از تولید 490 هزار تن فرآورده های گوشتی در سال گذشته خبرداد و پیش بینی کرد امسال میزان تولید به بیش از 500 هزار تن افزایش یابد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *